Νέο τεστ της Καλαμάτας με Παναθηναϊκό Β’ σήμερα στο Στάδιο της Παραλίας

Νέο τεστ της Καλαμάτας με Παναθηναϊκό Β’ σήμερα στο Στάδιο της Παραλίας

Η Καλαμάτα είχε χθες την ευκαιρία να προπονηθεί για πρώτη φορά στο αθλητικό κέντρο που της έχει παραχωρηθεί από το Δήμο στα Παλιάμπελα, με το γηπεδικό της ομάδας να οδεύει προς τη λύση του, όσον αφορά στην τακτική της προετοιμασία.

Η σημερινή μέρα είναι όμως ημέρα φιλικού, καθώς στις 6 μ.μ. οι «μελανόλευκοι» θα υποδεχθούν στο Στάδιο της Παραλίας τον Παναθηναϊκό Β’, στο τρίτο τεστ που δίνουν μέσα σε ένα 7ήμερα και μετά το 3-0 το επί του Ολυμπιακού Β’ και το 1-1 με την Παναχαϊκή.

Ο προπονητής Σάκης Τσιώλης ξάφνιασε αρκετά το κοινό με την επιλογή του να χρησιμοποιήσει δύο σχεδόν διαφορετικές 11άδες, ενώ και σήμερα θα έχει την ευχέρεια για …πειραματισμούς. «Εκτός» λόγω τραυματισμού έχουν τεθεί πάντως οι Μπακαγιόκο, Μοζέρ και Μαβινγκά.

Κλήρωση τη Δευτέρα;
Ένα ακόμη σημαντικό Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, έχει προγραμματιστεί την προσεχή Δευτέρα 5/9 και ώρα 1 μ.μ. στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα τηρηθεί το πρόγραμμα της ημερήσιας διάταξης, που περιλαμβάνει και κλήρωση του πρωταθλήματος, αφού δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη πλήρως οι ομάδες που θα συμμετάσχουν (η Καλαμάτα θα αγωνιστεί πάντως στο Νότιο Όμιλο). Άλλα θέματα που θα συζητηθούν είναι οι εξελίξεις στα τηλεοπτικά και στις συζητήσεις με την ΕΡΤ, σχετικά με τις αποφάσεις της Ε.Ε.Α., αγωνιστικά ζητήματα και άλλα.