Πρωταθλητής Ελλάδος ο Λυριντζής του Ευκλή

Πρωταθλητής Ελλάδος ο Λυριντζής του Ευκλή

Άλλη μια σπουδαία διάκριση έφερε στο ποδηλατικό τμήμα του Σ.Π.Ο.Κ. «Ο Ευκλής» ο Φίλιππος Λυριντζής συμμετέχοντας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μάστερς, που διεξήχθη το διήμερο 24-25 Σεπτεμβρίου στο Δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων.

Τη 2η μέρα στον αγώνα αντοχής 92 χλμ. και ενώ είχαν ολοκληρωθεί τα 2/3 του αγώνα ο Λυριντζής κατάφερε και αποσπάστηκε του προπορευόμενου γκρουπ συνεχίζοντας για αρκετή ώρα μόνος τη διαδρομή.

Μετά από 2:43:21 πέρασε τη γραμμή του τερματισμού κατακτώντας τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος 2022 στην κατηγορία Μάστερ Α ́ (30-39 ετών).

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου Μάστερς – Αντοχή, Γαλατάς – Μέθανα, 25/9/2022. © 2022 Nassos Triantafyllou

Μαζί με τον Λυριντζή, για την ομάδα του Ευκλή, συμμετείχαν οι Πάνος Βεργετόπουλος (3:10:37) και Φώτης Γκόνης (3:13:13), ενώ Ανδρέας Γκότσης και Γιώργος Πολυπαθέλλης, που την προηγούμενη μέρα αγωνίστηκαν στην ατομική χρονομέτρηση (11ος Μάστερ Γ ́-Δ ́ και 14ος Μάστερ Α ́-Β ́ αντίστοιχα) στον αγώνα αντοχής αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν λόγω μηχανικών προβλημάτων.

Η διοίκηση του δραστήριου Καλαματιανού συλλόγου εύχεται σε όλους τους αθλητές του τμήματος υγεία και πάντα επιτυχίες στο άθλημα που τόσο πολύ
αγαπούν, την ποδηλασία.