Πρωτιά στην Ανάβαση Πάρνηθας για τον Φίλιππο Λυριντζή του Ευκλή

Πρωτιά στην Ανάβαση Πάρνηθας για τον Φίλιππο Λυριντζή του Ευκλή

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για την ποδηλατική ομάδα του Σ.Π.Ο.Κ. ”Ο Ευκλής” με Ατομική Χρονομέτρηση (ΤΤ) στην Ανάβαση Πάρνηθας που διοργάνωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Ποδηλατικός Όμιλος Ζεύς.

Στη γραμμή εκκίνησης βρέθηκαν 105 αθλητές. Από τον δραστήριο Καλαματιανό σύλλογο ”Ευκλής” έδωσαν το παρών τρεις ποδηλάτες.

Ο Φίλιππος Λυριντζής σε δαιμονιώδη φόρμα ανέβηκε την διαδρομή των 14 χλμ. σε 33 λεπτά παίρνοντας την πρώτη θέση στην κατηγορία Μάστερ Α΄ και παράλληλα την δεύτερη θέση στην Γενική κατάταξη.

Οι Γιώργος Πολυπαθέλλης και Μπάμπης Γκουλούσης αγωνίστηκαν στην ίδια κατηγορία Μάστερ Β΄. Σε πολύ καλή κατάσταση και οι δύο τα έδωσαν όλα κατακτώντας την 4η και 5η θέση αντίστοιχα στην κατηγορία τους, με πολύ καλό πλασάρισμα στην Γενική κατάταξη

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των αθλητών του ”Ευκλή” είναι στις 11 Σεπτεμβρίου το Grandfondo στην Χαλκίδα.

Η εκκίνηση των φθινοπωρινών αγώνων είχε γίνει νωρίτερα με την Ατομική Χρονομέτρηση Πάρνηθας, που διοργάνωσε ο Zeus Cycling Team.

1ος γενικής (και πρώτος στους Νέους Άνδρες) αναδείχθηκε ο Γιώργος Πνευματικός του ΚΡΟΝΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ & ΠΕΣΑ ΑΣΤΕΡΑΣ με χρόνο 32’46”, 2ος γενικής (και πρώτος Μαστερς) ο Φίλιππος Λυριντζής του Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗΣ με χρόνο33’11” και 3ος γενικής ο Κίμωνας Τζαννής τους Thiseas Cycling and Triathlon με χρόνο 33’35”.

Στις γυναίκες πρώτη γενικής η Τσουρουκτζή Αναστασία (κατηγορία Όπεν) με χρόνο 41’57” και δεύτερη η Vasiliki Voutzali (πρώτη στην κατηγορία γυναικών) της Alfa Cyclingteam με χρόνο 43’23”.