Πρόβα Κυπέλλου σήμερα στη Νέα Σμύρνη για Αναστόπουλο

Πρόβα Κυπέλλου σήμερα στη Νέα Σμύρνη για Αναστόπουλο

Στις 5 μ.μ. στο νέο στάδιο της Νέας Σμύρνης η Καλαμάτα θα αντιμετωπίσει σήμερα τον Πανιώνιο, σε ένα σημαντικό φιλικό, που θα αποτελέσει την πρόβα για τον αγώνα της Τετάρτης με την Προοδευτική.

Ταυτόχρονα το απογευματινό παιχνίδι θα δώσει την ευκαιρία στον προπονητή Νίκο Αναστόπουλο, κατά τη νέα του θητεία στην ομάδα, να αξιολογήσει όλο το δυναμικό που έχει στη διάθεσή του και να κάνει κάποιες πρώτες αγωνιστικές δοκιμές σχήματος στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το πρωτάθλημα της Super League 2.


H εταιρεία ICE VRIONIS, ως «Χορηγός» της ΠΑΕ Καλαμάτα
Ο κύκλος των χορηγών διευρύνεται διαρκώς για την ΠΑΕ Καλαμάτα με αρκετές ντόπιες επιχειρήσεις να στηρίζουν την προσπάθεια για το νέο πρωτάθλημα της Super League 2.
“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με το πρατήριο πάγου ICE VRIONIS, το οποίο θα αποτελέσει έναν από τους Επίσημους Χορηγούς μας για την φετινή αγωνιστική περίοδο, προμηθεύοντάς μας με τον πάγο που χρειαζόμαστε!

Λίγα λόγια για τον Χορηγό μας:
Το πρατήριο ICE VRIONIS στην Καλαμάτα, δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία πάγου. Εδώ και χρόνια έχουν αναλάβει την διανομή πάγου στη ευρύτερη περιοχή με τα φορτηγά ψυγεία τους. Παρασκευάζουν τον πάγο σε σακούλες για οικιακή και επαγγελματική χρήση καθώς και πάγο για επαγγελματίες στην εστίαση.

Τους καλωσορίζουμε και τους ευχαριστούμε για την υποστήριξη!”, αναφέρει η χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ.