Σωματείο “Nartura” -Δυτ. Μάνη: Αγώνας “Race for Cure” για το Σύλλογο “ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ”

Σωματείο “Nartura” -Δυτ. Μάνη: Αγώνας “Race for Cure” για το Σύλλογο “ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ”

Αγώνα “Race for Cure” στον ποδηλατόδρομο Άγιος Νικόλαος – Στούπα της Δυτικής Μάνης διοργανώνει το Πολιτιστικό Σωματείο για την Τέχνη & τη Φύση “NARTURA” την προσεχή Κυριακή, 2 Οκτωβρίου, στις 6.00 το απόγευμα, για να υποστηρίξει τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ”.

Ο αγώνας θα έχει αφετηρία το λιμάνι του Αγίου Νικολάου και τερματισμό στο Πολιτιστικό Κέντρο Στούπας “Νίκος Καζαντζάκης”, ενώ οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν μια διαδρομή -χωρίς συντελεστή δυσκολίας- με πανοραμική θέα στον Μεσσηνιακό κόλπο, δίπλα και ψηλά από τη θάλασσα, που θα ντύνεται εκείνη την ώρα με τα χρώματα του δειλινού.

Μπουκαλάκια με νερό θα υπάρχουν διαθέσιμα στην αφετηρία και τον τερματισμό, ευγενική προσφορά της ταβέρνας Elli’s και του Kalogria Restaurant. Στον τερματισμό, επίσης, θα υπάρχουν δροσεροί χυμοί φραγκόσυκου “Fragorita”, ευγενική προσφορά της “Mamellada”.

Τα δε μπλουζάκια του αγώνα δρόμου έχουν ξεκινήσει να διατίθενται σε όσους ενδιαφέρονται να τρέξουν, αλλά και να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή. Μπορεί κανείς να τα αναζητήσει σε Lefktron Hotel, Linari Villas και Patriko cafe & pastry shop στη Στούπα και στο Aquarella cafe-bar στην Καρδαμύλη.

Την ημέρα της δράσης οι συμμετέχοντες από άλλες περιοχές θα μπορούν να προμηθευτούν μπλουζάκια  από το σημείο της αφετηρίας, εάν βέβαια υπάρχουν ακόμη σε απόθεμα.

Στον αγώνα θα συμμετάσχει, σύσσωμη, και η ποδοσφαιρική ομάδα Α.Ε. Μάνης.

Από το Πολιτιστικό Κέντρο Στούπας (τερματισμός διαδρομής) θα υπάρχει διαθέσιμο ταξί, ευγενική προσφορά του Kapitsinos Travel, για όσους επιθυμούν να πάνε να παραλάβουν τα οχήματά τους από τον Άγιο Νικόλαο (αφετηρία).