Συγκέντρωση -πορεία από την Αντιφασιστική Κίνηση Καλαμάτας για τον Παύλο Φύσσα

Συγκέντρωση -πορεία από την Αντιφασιστική Κίνηση Καλαμάτας για τον Παύλο Φύσσα

Συγκέντρωση-πορεία διοργανώνει η Αντιφασιστική Κίνηση Καλαμάτας την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, στις 7.00 το απόγευμα, στην πλατεία 23ης Μαρτίου.

«Στις 18 Σεπτέμβρη», σημειώνεται, «συμπληρώνονται 9 χρόνια από την εν ψυχρώ δολοφονία του αντιφασίστα-εργάτη-μουσικού Παύλου Φύσσα από τάγμα εφόδου της

εγκληματικής οργάνωσης ‘’Χρυσή Αυγή’’ . Ταυτόχρονα κλείνουν σχεδόν δύο χρόνια από την καταδίκη της φασιστικής-νεοναζιστικής οργάνωσης ως εγκληματικής με την απόφαση του Εφετείου. Οι ηγέτες της οργάνωσης βρίσκονται στη φυλακή μαζί με τον εκτελεστή του Φύσσα, με τη δίκη φέτος να συνεχίζεται σε δεύτερο βαθμό.

Τιμάμε την μνήμη του Παύλου Φύσσα, γιορτάζουμε τη νίκη του αντιφασιστικού κινήματος!

Καλούμε τη νεολαία και το λαό της πόλης μας σε συγκέντρωση-πορεία την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στην πλατεία 23ης Μαρτίου, ώρα 19.00.

Δεν ξεχνάμε τις συνεχείς αποφυλακίσεις στελεχών της Χ.Α.

Δεν ξεχνάμε ότι κάθε είδους παρακλάδια και παραφυάδες της Χ.Α. και των ομοίων τους επιδιώκουν να αποκτήσουν και πάλι χώρο στη δημόσια σφαίρα.

Δεν ξεχνάμε ότι τα παραπαίδια του δικτάτορα Παπαδόπουλου και του Καρατζαφέρη είναι πλέον στην κυβέρνηση.

Δεν ξεχνάμε την εγκληματική πολιτική της χώρας μας και της Ε.Ε. στα σύνορα, όπου δολοφονούνται δεκάδες άνθρωποι.

Δεν ξεχνάμε το σκοταδισμό της ελληνικής εκκλησίας και την επίθεση στο δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του σώματος.

Δεν ξεχνάμε το ρατσισμό με το πρόσωπο της πατριαρχίας που οδηγεί σε αυξημένες γυναικοκτονίες, που τείνουν πλέον να γίνουν καθημερινότητα.

Ο αγώνας μας ενάντια στο ρατσισμό, το φασισμό, με οποιαδήποτε μορφή ή μανδύα και το σύστημα που τον γεννά και τον θρέφει συνεχίζεται».