Συλλήψεις για ναρκωτικά και καλλιέργεια χασίς

Συλλήψεις για ναρκωτικά  και καλλιέργεια χασίς

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν τις προηγούμενες μέρες για κατοχή μικρών ποσοτήτων χασίς, αλλά και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης στις αυλές των σπιτιών τους.

Αρχικά, στη Μεσσήνη συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος ένας 46χρονος, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν 10,5 ναρκωτικά δισκία.

Ακολούθως στην Καλαμάτα συνελήφθη από τους ίδιους αστυνομικούς ένας 21χρονος, γιατί κατείχε ένα τσιγαριλίκι και κάνναβη 8,3 γραμμαρίων χασίς.

Στην περιοχή της Φοινικούντας του Δήμου Πύλου-Νέστορος, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, συνελήφθη ένας 69χρονος, γιατί σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν μικροποσότητα χασίς 2,5 γραμμαρίων στην αυλή, φυτεμένο στο έδαφος, κι ένα δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους 2 μέτρων περίπου, που κατασχέθηκαν.

Τέλος, στην περιοχή Μαχαλά του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, συνελήφθη ένας 62χρονος, γιατί σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν ποσότητες κάνναβης. Ειδικότερα κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με χασίς, συνολικού βάρους 29,4 γραμμαρίων, ενώ στο έδαφος της αυλής ήταν φυτεμένα 3 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1,7 μέτρων περίπου, τα οποία επίσης κατασχέθηκαν.

Β.Β.