Ανανεώνεται ο στόλος οχημάτων και μηχανημάτων έργου του Δήμου Καλαμάτας

Ανανεώνεται ο στόλος οχημάτων και μηχανημάτων έργου του Δήμου Καλαμάτας

Συνεχίζεται η ανανέωση του στόλου οχημάτων και μηχανημάτων έργου του Δήμου Καλαμάτας. Στο πλαίσιο υλοποίησης σχετικής δέσμευσης της Δημοτικής Αρχής παρελήφθη ένα ακόμη πολυμηχάνημα – μικρός φορτωτής με τρία προσαρτήματα (σάρωθρο καθαρισμού με κάδο συλλογής, σύστημα περονών και κάδο ανοιγόμενο 4X1).

Η προμήθεια του νέου μηχανήματος έργου χρηματοδοτήθηκε μέσω πρότασης που είχε καταθέσει ο Δήμος Καλαμάτας στο ειδικό πρόγραμμα ενίσχυσης των Δήμων «Φιλόδημος ΙΙ».

Μάλιστα, σε δήλωσή του ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, ανάφερε: «Όπως είχαμε πει από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων μας, δίνουμε βάρος στην ανανέωση του μηχανοκίνητου εξοπλισμού του Δήμου Καλαμάτας. Συνεχίζουμε, λοιπόν. Έπειτα από τέσσερα απορριμματοφόρα, ένα γερανό, μία βαρέλα και ένα πολυμηχάνημα επισκευής οδοστρώματος και παρεμβάσεων καθαρισμού, σήμερα παραλάβαμε ένα bobcat, το οποίο θα δώσει λύσεις, καθώς διαθέτει σπαστό κουβά και βούρτσα, ενώ η ανανέωση του δημοτικού στόλου θα συνεχιστεί, καθώς αναμένουμε -επίσης- ένα ανοικτό φορτηγό όχημα 19 t.».