Φιλική νίκη στον Ταύρο με Αρναρέλλη η Καλαμάτα

Φιλική νίκη στον Ταύρο με Αρναρέλλη η Καλαμάτα

Με ένα από τα τελευταία μετεγγραφικά αποκτήματα, τον Ασίγκμπα να παίρνει θέση στην αρχική 11άδα και τον πρόεδρο Γιώργο Πρασσά (έχει έρθει αυτές τις μέρες από το Σικάγο) να παρακολουθεί το παιχνίδι από τις κερκίδες, η ομάδα της Καλαμάτας επικράτησε με 0-1 μέσα στον Ταύρο, στο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, με αντίπαλο τον Φωστήρα.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε ο Αρναρέλλης, στο 70’ -είχε μπει αλλαγή στο 2ο ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο η τοπική μας ομάδα που προπονεί ο Νίκος Αναστόπουλος, παρουσίασε βελτιωμένη εικόνα.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Φυλακτός, Ταουβαλτσίδης, Παρασκευόπουλος, Λώλος, Πεχλιβανίδης, Κασνέτσι, Χριστόπουλος, Νταουλιας, Μπερνιδάκης, Πινιώτης, Λαζαρίδης. Έπαιξαν και οι Μάνος, Σταμούλης, Τζιάτζιος, Μπούξτο, Ανδριόπουλος, Μανωλάς, Καραμπάγιας, Αλέξης, Τόλι.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ταΐρης, Ασίγκμπα (85’ Δρούγας), Κωνσταντινόπουλος (90’ Γκότσης), Λουπάνο, Μπακαγιόκο, Βασιλόγιαννης (58’ Αρναρέλλης), Ματέους (78’ Τριανταφυλλάκης), Τάτος (70′ Kόκκορης), Πασάς (67’ Μπόρχες), Ρόβας (78’ Καραγκούνης), Παπατόλιος (89’ Ασαμόα).