Η ΕΕΑ ενέκρινε της σέντρα της Super League 2 στις 16/10, αλλά οι εκκρεμότητες παραμένουν

Η ΕΕΑ ενέκρινε της σέντρα της Super League 2 στις 16/10, αλλά οι εκκρεμότητες παραμένουν

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη χθεσινή της συνεδρίαση έκανε δεκτή την πρόταση της Super League 2 για να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της κατηγορίας όπου συμμετέχει και η Καλαμάτα, στις 16 Οκτωβρίου 2022, ενώ ενέκρινε και τον Κανονισμό Αδειοδότησης των Ομάδων της περιόδου 2022-2023 με τις παρατηρήσεις που συμφωνήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.

Η απόφαση θα χρειαστεί να εγκριθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία αναμένεται να συνεδριάσει την προσεχή Πέμπτη 6/10, επιφορτισμένη να αποφασίσει επίσης για την υπόθεση Αγροτικού Αστέρα-Πανδραμαϊκού, αλλά και για να κινήσει τις διαδικασίες αντικατάστασης από τις επιλαχούσες της Γ’ Εθνικής της Ξάνθης και του Εργοτέλη που δεν θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα της SL2.

H Αχαϊκή Ορειχαλκουργία, ως «Χορηγός» της ΠΑΕ Καλαμάτα
Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την Αχαϊκή Ορειχαλκουργία, η οποία θα αποτελέσει έναν από τους Επίσημους Χορηγούς της, για την φετινή αγωνιστική περίοδο!

Λίγα λόγια για τον Χορηγό μας:

Η Αχαϊκή Ορειχαλκουργία ιδρύθηκε το 1984 στην Πάτρα, από τον κ. Ιωάννη Αδαμόπουλο και ασχολείται με την αποκλειστική διάθεση υδρομετρητών σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και το εμπόριο υδραυλικών ειδών και ειδών υγιεινής. Η Αχαϊκή Ορειχαλκουργία είναι επίσης ένας από τους βασικούς προμηθευτές υδρομετρητών στη χώρα μας και πλέον συνεργάζεται με την ΕΥΔΑΠ ΕΥΑΘ, καθώς και με πολλές ΔΕΥΑ.

«Τους καλωσορίζουμε και τους ευχαριστούμε για την υποστήριξη!», καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.