Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Περιμετρικό της Καλαμάτας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  στον Περιμετρικό της Καλαμάτας

Από τη ΔΕΥΑ Καλαμάτας ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων περιοχής Φαραί – Κοκκινόραχη Γιαννιτσανίκων», την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου και την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022, θα εκτελεστούν εργασίες για την κατασκευή αγωγού αποχέτευσης ακαθάρτων επί της περιμετρικής οδού Καλαμάτας, στη διασταύρωση με την οδό Αναπαύσεως.

Οι εργασίες αφορούν την κάθετη διέλευση της περιμετρικής οδού και θα εκτελεστούν ταυτόχρονα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Για το λόγο αυτό και για το διάστημα 12/10/22 – 13/10/22 θα κλείσουν ταυτόχρονα και οι δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας της Περιμετρικής Οδού Καλαμάτας, στο τμήμα μεταξύ του Ισόπεδου Κόμβου με την οδό Παπαφλέσσα (πρώην οδός Βασιλέως Γεωργίου) και του Ισόπεδου Κόμβου με την οδό Ιωάννη Ζάρκου (τελευταία φανάρια περιμετρικής οδού).

Η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς Αρεόπολη/ Μάνη θα διεξάγεται μέσω παράκαμψης από τις οδούς Παπαφλέσσα, Ηλία Αρδούνη, Λακωνικής και Ιωάννη Ζάρκου.

Η κυκλοφορία προς και από το κοιμητήριο Γιαννιτσανίκων θα διεξάγεται  μέσω της βόρειας παράπλευρης οδού της περιμετρικής από τον ισόπεδο κόμβο στην οδό Μαρίας Κάλλας.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών θα υπάρχει η κατάλληλη πληροφοριακή σήμανση.

Με γνώμονα την οδική ασφάλεια, παρακαλούμε τους πολίτες να συμμορφώνονται με τη σήμανση και να χρησιμοποιούν όσο το δυνατό εναλλακτικές διαδρομές για την πρόσβαση τους στα οικεία μέρη.