ΠΑΣΟΚ Τριφυλίας: «Ανοιχτές οργανώσεις μέσα στην κοινωνία»

ΠΑΣΟΚ Τριφυλίας: «Ανοιχτές οργανώσεις μέσα στην κοινωνία»

Με τη συμμετοχή μελών και φίλων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας στην Κυπαρισσία η Δημοτική Ολομέλεια Τριφυλίας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, όπου τονίστηκε αποφασιστικότητα για «ανοιχτές οργανώσεις μέσα στην κοινωνία».

Σχετικά η Ν.Ε. σημειώνει: «Το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Μεσσηνίας συνεχίζει με αποφασιστικότητα τον κύκλο διαβουλεύσεων και συζητήσεων με τους φίλους και τα μέλη του σε ολόκληρο το Νομό Μεσσηνίας. Σε αυτό το πλαίσιο βρεθήκαμε στην Κυπαρισσία με την Τοπική Οργάνωση Δήμου Τριφυλίας. Συζητήσαμε για τις πολιτικές εξελίξεις αλλά και τα τοπικά προβλήματα ενωμένοι, συσπειρωμένοι και αποφασισμένοι να δώσουμε λύσεις για την περιοχή. Στόχος μας είναι στο άμεσο μέλλον να καταθέσουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα και μία συγκεκριμένη στρατηγική επίλυσης των μεγάλων προβλημάτων του ταλανίζουν την Κυπαρίσσια, τα Φιλιατρά τους Γαργαλιάνους και τον ευρύτερο Δήμο Τριφυλίας. Δίνουμε το λόγο στους φίλους, τα μέλη και τα στελέχη της παράταξης ότι θα βρισκόμαστε σε κάθε Δήμο, σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, σε κάθε περιοχή της Μεσσηνίας, έτσι ώστε να αφουγκραστούμε τα προβλήματα και μέσα από μία σχέση αλληλεπίδρασης και εμπιστοσύνης να δημιουργήσουμε και να αναπτύξουμε ωφέλιμες θέσεις και προτάσεις για τις τοπικές κοινωνίες.

Το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής είναι ξανά μαζί με τον κόσμο του, στο προσκήνιο».

Παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν ο γραμματέας της Ν.Ε., Ιωάννης Νικολακόπουλος, το μέλος της Ν.Ε. από την Κυπαρισσία Μαρία-Δήμητρα Μπακούρου, ο συντονιστής της Τ.Ο. Νικόλαος Κωνσταντόπουλος, ο πρώην υπουργός Δημήτρης Κουσελάς, τα μέλη της Κ.Ε., Ιωάννης Πάζιος και Γεώργιος Κατσούλης και οι αντιδήμαρχοι Τριφυλίας Σωτήριος Μπακούρος και Μαρία Παναγοπούλου.

Του Ηλία Γιαννόπουλου