Πραγματοποιήθηκε η 14η αιμοδοσία του Συλλόγου Κυριών Πύλου

Πραγματοποιήθηκε η 14η αιμοδοσία του Συλλόγου Κυριών Πύλου

Η Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Κυριών Πύλου και με τη χορηγία της «Κάβας Χρονόπουλου», διοργάνωσε την Κυριακή την 14η εθελοντική αιμοδοσία, υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλου – Νέστορος, στο Κλειστό Γυμναστήριο Πύλου. «Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Σύλλογο Κυριών Πύλου, για την τέλεια οργάνωση και άψογη συνεργασία, καθώς και όλους τους εθελοντές αιμοδότες.

Στην αιμοληψία που πραγματοποιήθηκε προσήλθαν ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα και στην ανάγκη για αιμοδοσία προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες συμπολιτών μας που μεταγγίζονται τακτικά, ασθενών που χρειάζεται να χειρουργηθούν, αλλά και άλλων ευπαθών ομάδων συνανθρώπων μας, με απόλυτη ασφάλεια και τηρώντας όλα τα μέτρα υγιεινής οι εθελοντές αιμοδότες.

Ευχόμαστε η πρωτοβουλία αυτή να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και από άλλες κοινωνικές ομάδες και άτομα. Το πρόβλημα της έλλειψης αίματος έχει δραματικές διαστάσεις στην πατρίδα μας και μόνο η εθελοντική αιμοδοσία όλων μας μπορεί να βοηθήσει στην επίλυσή του», αναγράφεται σε δελτίο Τύπου της Ν.Μ. Κυπαρισσίας.

Του Ηλία Γιαννόπουλου