Προφυλακίσθηκε ο 37χρονος για το χασίς και την κοκαΐνη

Προφυλακίσθηκε ο 37χρονος  για το χασίς και την κοκαΐνη

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή το μεσημέρι της Κυριακής και με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα ο 37χρονος Αλβανός που συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα με σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης και χασίς την κατοχή του και σύμφωνα με την έρευνα της Αστυνομίας, διακινούσε σε Καλαμάτα, Τριφυλία και Αρκαδία.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας βρήκαν κρυμμένα στο σπίτι του περίπου 4 κιλά χασίς και πάνω από 1.000 δόσεις κοκαΐνης (χασίς συνολικού βάρους 3.907,5 γραμμαρίων και κοκαΐνη βάρους 119,8 γραμμαρίων).

Ο 37χρονος, σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματισθεί σε βάρος του, είχε μικρό πελατολόγιο, μόλις 10 ατόμων, τους οποίους προμήθευε με σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών και σε υψηλές τιμές. Από την Αστυνομία έχουν διαπιστωθεί τουλάχιστον 220 συναλλαγές για πώληση ναρκωτικών. Υπολογίζεται πως από τη δράση του είχε αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος που ξεπερνά τα 90.000 ευρώ.

Με μικρή ποσότητα χασίς είχε συλληφθεί και ο 34χρονος ετεροθαλής αδελφός του, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος μετά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα.

Β.Β.