Πρωτιά πάλι για τον Παναθηναϊκό στο τουρνουά «Ι. Μπουσούνης»

Πρωτιά πάλι για τον Παναθηναϊκό στο τουρνουά «Ι. Μπουσούνης»

2ος Ο ΜΙΛΩΝΑΣ, 3ος Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΚΑΙ 4η Η «ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΑ» ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τον τίτλο στο τουρνουά βόλεϊ ανδρών, που διοργανώνει η Καλαμάτα ’80 στη μνήμη του Γιάννη Μπουσούνη.

Το «Τριφύλλι» πρόσθεσε στην τροπαιοθήκη του και το κύπελλο του 6ου τουρνουά «Ι. Μπουσούνης», επικρατώντας την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στον μεγάλο τελικό που διεξήχθη, όπως και όλοι οι αγώνες της τριήμερης διοργάνωσης, στο Κλειστό της Παραλίας , με 3-0 σετ (25-20, 25-21, 25-23) απέναντι στο Μίλωνα. Γιώργος Πετρέας-Άρις Χανδρινός σημειώσατε «1» στην επιμέρους μεσσηνιακή «διαμάχη»…

Την 3η θέση κέρδισε ο Αριστοτέλης Σκύδρας (νικητής στο 4ο τουρνουά), καθώς επιβλήθηκε στο τάι μπρέικ στον μικρό τελικό κόντρα στην «οικοδέσποινα», Καλαμάτα ’80, η οποία είχε όμως πολλά αγωνιστικά κέρδη αντιμετωπίζοντας τρεις ομάδες της Α1 (Volleyleague), στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα της Pre League και φτάνοντας να διεκδικήσει μέχρι τέλους τη νίκη στο τελευταίο της παιχνίδι.

Τα σετ στον μικρό τελικό ήταν: 20-25, 26-24, 25-20, 15-25, 12-15, με την ανανεωμένη καλαματιανή ομάδα που προπονεί ο Παναγιώτης Ντάκουρης να κάνει προς στιγμήν την ανατροπή.