Στην Καλαμάτα οι Πανελλήνιοι Αγώνες Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων

Στην Καλαμάτα οι Πανελλήνιοι Αγώνες Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων

Ακόμη μια μεγάλη πανελλήνια αθλητική διοργάνωση θα φιλοξενήσει φέτος ο Δήμος Καλαμάτας. Πρόκειται για τους Πανελλήνιους Αγώνες στίβου που διοργανώνει η Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων (ΑΟΝΜ), υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού και του Δήμου Καλαμάτας. Οι Αγώνες θα διεξαχθούν τον προσεχή Νοέμβριο (26/11).

Χθες αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας, αποτελούμενη από την Πρόεδρο Ρούλα – Τσάμη Αρκά, τον Πρόεδρο του συλλόγου «Δρομέας» και υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων της ΑΟΝΜ Γιάννη Αρκά και τα μέλη-αθλητές της Ομοσπονδίας, Νίκο Καμαράτο (μπόουλινγκ) και τους Μεσσήνιους Νίκο Ηλιόπουλο (κολυμβητής) και Δημήτρη Περιβολαράκη (στίβο, ποδόσφαιρο) επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο και συζήτησαν μαζί του το γενικό πλαίσιο της διοργάνωσης.

Ο κ. Βασιλόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση του Δήμου Καλαμάτας για την επιλογή της πόλης για την διεξαγωγή των αγώνων οι οποίοι θα προκρίνουν τους αθλητές που θα λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Αυστραλία από 15 έως 21 Απριλίου 2023.