ΣΥΝ ΕΝΑ –Μιχάλης Τούμπουρος: Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα της παράστασης «Σκουπίδια»

ΣΥΝ ΕΝΑ –Μιχάλης Τούμπουρος: Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα  της παράστασης «Σκουπίδια»

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι ετοιμασίες για τη νέα φθινοπωρινή του παραγωγή του θεατρικού σχήματος ΣΥΝ ΕΝΑ –Μιχάλης Τούμπουρος, με το έργο «Σκουπίδια» του Γιάννη Ξανθούλη, σε σκηνοθεσία Κώστα Κατσουλάκη και μουσική Μιχάλη Τούμπουρου.

Το σχήμα, υιοθετώντας το απόφθεγμα “το μέλλον είναι αχώνευτο, το παρελθόν και το παρόν βαλσαμωμένο, όποια στιγμή να το ζητήσεις θα το βρεις παραχωμένο και το ίδιο μπερδεμένο σ’ ένα άλλο μέλλον μέσα σ’ άλλο παρελθόν ” του Γιάννη Ξανθούλη από το θεατρικό έργο του “Σκουπιδια”, αποφάσισε σε συνεργασία με το συγγραφέα προσαρμοσμένο το θεατρικό αυτό έργο σε ένα άλλο μέλλον που έρχεται από το σήμερα, με νέα και σύγχρονη ματιά, να καυτηριάσει την απόρριψη μιας ολόκληρης κουλτούρας του παρελθόντος σχετικά με τις σχέσεις των ανθρώπων.

Το έργο θα παρουσιαστεί στη σκηνή του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, από 21 Οκτωβρίου έως 13 Νοεμβρίου (εκτός Δευτέρας και Τρίτης): Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 9.00 μ.μ. και Σάββατο και Κυριακή στις 8.00 μ.μ.

Εισιτήρια θα προπωλούνται καθημερινά, 6μ.μ. με 8:30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας. Οι ενδιαφερόμενοι, επίσης, θα μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά από 10.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ. για πληροφορίες ή κρατήσεις, με τα 6934009629 & 6948202516.

Η αξία εισιτηρίου είναι 12 ευρώ, ενώ θα διατίθενται και εισιτήρια με μειωμένη αξία 10 ευρώ για ΑμεΑ, φοιτητές, μαθητές, ανέργους με την επίδειξη σχετικού επίσημου εγγράφου, καθώς και για συλλόγους.