Συνεχίζονται οι προβολές του Kalamata Short Docs Film Festival

Συνεχίζονται οι προβολές του Kalamata Short Docs Film Festival

Με 4+1 προβολές συνεχίζεται σήμερα Σάββατο, στις 8.00 το βράδυ, η διαδικασία παρουσίασης των επίσημων επιλογών του Kalamata Short Docs Film Festival για το μήνα Σεπτέμβριο, στο νέο χώρο προβολών του το Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας, στην οδό Κουτσομητοπούλου 6, με ελεύθερη είσοδο.

Το κοινό καλείται να αξιολογήσει και να βαθμολογήσει τα ντοκιμαντέρ, με τα καλύτερα απ’ αυτά, μαζί με των προηγούμενων μηνών, να προκρίνονται στο ετήσιο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Μικρού Μήκους Καλαμάτας, που θα πραγματοποιηθεί 27-30 Ιανουαρίου 2023. Σε αυτό το στάδιο, οι ταινίες προβάλλονται στην πρωτότυπη γλώσσα με αγγλικούς μόνο υπότιτλους.

ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ

Svet

Το «Svet» είναι μια ταινία για την πίστη, την αγάπη, την ενότητα και τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος κατά τη διάρκεια της πολιορκίας του Λένινγκραντ.

Ο αγρότης (The Farmer)

Ο Μπασκόρο προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του ως βιοκαλλιεργητής στα χωράφια που κληρονόμησε από τον παππού του…

Ζούκερμπεργκ, μου χρωστάς/μου ανήκεις

Μια βαθιά εξερεύνηση σε ένα προσωπικό αρχείο βίντεο στο Facebook οδηγεί στην ανακάλυψη της πιο σκοτεινής ιστορία του Διαδικτύου…

Εργαστήριο ΑΡ.2 (Laboratory NO.2)

Το Εργαστήριο Ντοκιμαντέρ Νο. 2 είναι η ιστορία ενός ηλικιωμένου άνδρα που εργάζεται στο τμήμα αυτοψιών του Πανεπιστημίου Ιατρικών Επιστημών της Σουλεϊμανίγια για 14 χρόνια…

Επτά Συμφωνίες του Ζάγκρος (εξ αναβολής)

Το ντοκιμαντέρ «Seven Zagros Symphonies» αφηγείται τη φιλοσοφία επτά μουσικών Μακάμ του παλαιότερου πνευστού (Σαμσάλ) στη ζωή των κατοίκων του Ζάγκρος.