Συνελήφθη και ο πατέρας της 12χρονης στην υπόθεση του Κολωνού

Συνελήφθη και ο πατέρας της 12χρονης στην υπόθεση του Κολωνού

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού. Εκεί όπου η γειτονιά είναι αναστατωμένη μετά τις αποκαλύψεις ότι η 12χρονη βιαζόταν και εκδιδόταν από τον 53χρονο Ηλία Μίχο, ενώ συνελήφθη και η μητέρα με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, συνελήφθη και ο πατέρας της ανήλικης, καθώς κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι της οικογένειας βρήκαν μικροποσότητα ναρκωτικών. Από τα 8 παιδιά της οικογένειας μόνο τα δύο είναι ενήλικα. Τα ενήλικα παιδιά μένουν μαζί με την γιαγιά τους, ενώ τα 6 ανήλικα με εντολή εισαγγελέα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων.

Σημειώνεται ότι στις 11 το πρωί η 37χρονη μητέρα θα μεταβεί ενώπιον της ανακρίτριας, όπου αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί. Και αυτό καθώς οι δικηγόροι θέλουν να έχουν στα χέρια τους ολόκληρη τη δικογραφία.

Όπως δήλωσε νωρίτερα στον ΑΝΤ1 ο Απόστολος Λύτρας περιμένει να παραλάβει ολόκληρη τη δικογραφία προκειμένου να δει αν θα αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση της οικογένειας.
enikos.gr