Το Νοέμβρη η έκθεση «Πελοπόννησος ΕΧΡΟ» στην Αργολίδα

Το Νοέμβρη η έκθεση  «Πελοπόννησος ΕΧΡΟ» στην Αργολίδα

Έκπτωση από το Επιμελητήριο Μεσσηνίας στα μέλη του για να συμμετάσχουν

Στην Αργολίδα από την Τετάρτη 16 έως και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί φέτος η «Πελοπόννησος ΕΧΡΟ». Πρόκειται για τη μεγαλύτερη περιφερειακή έκθεση της Πελοποννήσου, η οποία ήδη μετρά 6 χρόνια επιτυχημένης και αποτελεσματικής παρουσίας στον επιχειρηματικό κόσμο, μιας και έχει καθιερωθεί ως η σημαντικότερη έκθεση της Πελοποννήσου που προβάλλει την εξωστρέφεια, την καινοτομία και την επιχειρηματική ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο εργοστάσιο «Φραγκίστα», στην περιοχή Δαλαμανάρα, του Δήμου Άργους – Μυκηνών και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν.

Επιχειρηματικά οφέλη

Στην έκθεση θα συμμετέχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται κατά κύριο λόγο στην Πελοπόννησο, αλλά και την υπόλοιπη χώρα στους παρακάτω τομείς:

-Τρόφιμα – Ποτά – Αγροδιατροφή

-Οικιακός και Επαγγελματικός Εξοπλισμός – Δόμηση

-Ενέργεια – Εναλλακτικές Μορφές Ενέργειας – Τεχνολογία Περιβάλλοντος

-Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης – Διαφήμιση – Πληροφορική

-Οικογένεια – Παιδί – Εκπαίδευση – Γυναικεία Ομορφιά

-Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα – Αξεσουάρ

-Υπηρεσίες Υποστήριξης ΜΜΕ – Βιοτεχνικές Δραστηριότητες

 Σκοπός είναι να αποκομίσουν οι εκθέτες τα μέγιστα δυνατά επιχειρηματικά οφέλη μέσω νέων εμπορικών συναντήσεων – επαφών και σύναψης νέων εμπορικών συμφωνιών.

Επιπρόσθετα, τόσο οι εκθέτες όσο και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία μέσα από τις παράλληλες γαστρονομικές εκδηλώσεις να γνωρίσουν τα παραδοσιακά πελοποννησιακά προϊόντα και να δοκιμάσουν τη γνήσια Αργολική Κουζίνα.

Έκπτωση

Η έκθεση συνδιοργανώνεται από τα επτά Επιμελητήρια της Πελοποννήσου, στηρίζεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Δήμο Άργους – Μυκηνών, το Δήμο Ναυπλιέων και βρίσκεται υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας. Ανάδοχος είναι η εταιρεία PROEXPO, ενώ τη συνολική οργάνωση και διαχείρισή της έχει αναλάβει η Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

Ο εκθεσιακός χώρος περιλαμβάνει τη χρήση ενός βιομηχανικού κτηρίου με ωφέλιμο εκθεσιακό χώρο 4.000 τ.μ. και με διαμορφωμένο χώρο στάθμευσης 40 στρεμμάτων. Ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι τις καθημερινές 16.00- 22.00 και το Σαββατοκύριακο θα είναι 10.30- 22.00.

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την τόνωση των μεσσηνιακών επιχειρήσεων και την προώθησή τους, επιδοτεί με 20% το κόστος ανά τετραγωνικό (εκθεσιακό χώρο) την κάθε επιχείρηση – μέλος του που θα συμμετάσχει στην έκθεση. Το αρχικό κόστος είναι 35 ευρώ/τ.μ. + 24% ΦΠΑ

Τα μέλη του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, για να ενημερωθούν για τις διαδικασίες επιδότησης, μπορούν να επικοινωνούν όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες: 8.30 π.μ – 3.00 μ.μ. στo τηλ. 2721062200, e-mail: info@mcci.gr, υπεύθυνη κα Αναστασία Βασιλοπούλου.

Β.Β.