Α’ Τοπική: Ο Πάμισος Μεσσήνης και ο Ακρίτας Κορώνης στην κορυφή

Α’ Τοπική: Ο Πάμισος Μεσσήνης και ο Ακρίτας Κορώνης στην κορυφή

Αλλαγή σκηνικού στην κορυφή του πρωταθλήματος της Α΄ Τοπικής κατηγορίας μετά τη διεξαγωγή των ματς της 6ης αγωνιστικής.  Έτσι, στο «ρετιρέ» βρίσκονται πλέον ο Πάμισος Μεσσήνης (1-0 στη Σπερχογεία την τοπική ομάδα) και ο Ακρίτας Κορώνης (5-1 το νεοφώτιστο ΠΑΣ Ράχης), ενώ στην τρίτη θέση οπισθοχώρησε  η Εράνη Φιλιατρών (αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Ηρακλή Καλαμάτας στο Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης»).

Ακόμη, σημαντικές νίκες πέτυχαν ο ΑΟ Μεθώνης (1-0 την ΑΕ Αβίας), ο Ολυμπιακός Ανάληψης (3-0 τον Τέλο Άγρα Γαργαλιάνων) και ο Αστέρας Αρφαρών (2-1 τον Εθνικό Μελιγαλά στο Γήπεδο Μεσσηνιακού Γ.Σ.).

Ισόπαλο χωρίς γκολ  έληξε το τριφυλιακό ντέρμπι ΠΑΟ Καλού Νερού  – ΑΟ Κυπαρισσίας.

  • Ο αγώνας ΑΕ Μάνης – Ομόνοιας αναβλήθηκε (η καλαματιανή ομάδα έχει εκκρεμότητες σχετικά με την εγγραφή της στο Μητρώο της Γ.Γ.Α.).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(6η αγωνιστική)
Ανάληψη – Τ. Άγρας 3-0
Εθνικός Μελ. – Αρφαρά 1-2
ΑΕ Μάνης – Ομόνοια αναβλήθηκε
Κορώνη – ΠΑΣ Ράχης 5-1
Καλό Νερό – Κυπαρισσία 0-0
Ηρακλής Καλ. – Εράνη Φιλ. 2-2
Μεθώνη – ΑΕ Αβίας 1-0
Απόλλων Καλ. – Θουρία (χ.α.) 0-3
Σπερχογεία – Πάμισος Μεσ. 0-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 6 αγώνες)
Πάμισος Μεσ. 14-4         13
Κορώνη 12-4  13
Εράνη Φιλιατρών 17-5 12
Θουρία 11-6      11
Ηρακλής Καλ. 10-5                          10
Κυπαρισσία 6-3                           10
ΑΟ Μεθώνης 6-4             9
Εθνικός Μελ. 8-6              8
Ανάληψη 6-4     8
Αρφαρά 6-13     7
Καλό Νερό 2-6  7
ΠΑΣ Ράχης 6-9                   6
ΑΕ Μάνης 6-4    5
ΑΕ Αβίας 6-14 5
Σπερχογεία 4-7 2
Τ. Άγρας 0-4       2
Ομόνοια 0-4       1

* Ο Απόλλων Καλαμάτας παραιτήθηκε από το πρωτάθλημα

* Εκκρεμούν οι αγώνες Ομόνοιας – ΑΟ Σπερχογείας, Τέλου Άγρα Γαργαλιάνων – Ακρίτα Κορώνης, ΑΕ Μάνης  – Τέλου Άγρα Γαργαλιάνων, ΑΟ Μεθώνης – Ομόνοιας,  Ομόνοιας – ΠΑΟ Καλού Νερού και ΑΕ Μάνης – Ομόνοιας.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Κυριακή 27 Νοεμβρίου, 3 μ.μ.)

Σπερχογεία-Απόλλων 3-0 χ.α.

Πάμισος-Μεθώνη

Πανθουριακός-Ηρακλής

ΑΕ Αβίας-Καλό Νερό

Εράνη Φιλιατρών-Ακρίτας Κορώνης

ΑΟ Κυπαρισσίας-ΑΕ Μάνης

ΠΑΣ Ράχης-Εθνικός Μελιγαλά

Ομόνοια-Ολυμπιακός Ανάληψης

Τέλος Άγρας-Αστέρας Αρφαρών

______________________ 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ 2-1 ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ
Με σούπερ Κώστα Μωραγιάννη…
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Μωραγιάννη, που πέτυχε και τα 2 γκολ, ο Αστέρας Αρφαρών επικράτησε με 2-1 του Εθνικού Μελιγαλά, σε ματς που διεξήχθη χθες στο γήπεδο Μεσσηνιακού Γ.Σ. (στο Δημοτικό Στάδιο Μελιγαλά αυτή την  περίοδο γίνονται εργασίες). Ένα σημαντικό «διπλό» για την ομάδα των Αρφαρών (αγωνίστηκε με σημαντικές απουσίες), η οποία ανέβηκε σημαντικά στο βαθμολογικό πίνακα.

Από την άλλη πλευρά ο Εθνικός Μελιγαλά που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων γνώρισε τη 2η ήττα στο πρωτάθλημα, αλλά παραμένει στις υψηλές θέσεις.

Το ματς ήταν δυνατό, ενώ διεξήχθη υπό συνεχή βροχόπτωση. Ο Αστέρας Αρφαρών προηγήθηκε με 2-0, ενώ άντεξε στην πίεση που άσκησε ο Εθνικός Μελιγαλά, ο οποίος το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 1-2.

ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ

10΄ ο Δημήτρης Παπαθεοδώρου σέντρα, ο Σταμάτης Φέστας έκανε το σουτ, ο Παναγιώτης Μπούρας έδιωξε σε κόρνερ.

21΄ ο Κώστας Φέστας σέντρα, ο νεαρός Κώστας Μωραγιάννης με ωραία κεφαλιά έκανε το 0-1.

25΄ ο Δημήτρης Παπαθεοδώρου κάθετη μπαλιά στον Σάκη Σαραντόπουλο, που έκανε το πλασέ, ο Παναγιώτης Μπούρας όμως απέκρουσε σε κόρνερ.

 45΄ ο Δημήτρης Παπαθεοδώρου σέντρα,  ο Νίκος Ράπτης γυριστή κεφαλιά, άουτ.

57΄ ο Κώστας Φέστας δυνατό σουτ, η μπάλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι, ο Κώστας Μωραγιάννης πήρε το ριμπάουντ και με διαγώνιος σουτ διαμόρφωσε το 0-2.

64΄ο  Πέτρος Τσίκας δυνατό σουτ, άουτ.

65΄ο Δημήτρης Παπαθεοδώρου διαγώνιο σουτ, ο Παναγιώτης  Μπούρας απέκρουσε στη γωνία του.

87΄ ο Δημήτρης Παπαθεοδώρου ωραία ατομική προσπάθεια και γύρισμα  στον Θανάση Σπυρόπουλο που έκανε το πλασέ, μειώνοντας έτσι σε 1-2.

Καλή ήταν η διαιτησία του Κώστα Ψηλοπαναγιώτη  που είχε βοηθούς τους Ηλία Τσουλάκο και Χρήστο Γεωργαντά.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ (Αντώνης Μαυρέας, Αντώνης Παπαγιαννόπουλος): Ματθαίος – Λίβας, Χρ. Διακουμάκος, Γ. Σπυρόπουλος, Σπανός – Μαντανωνάκης, Στ. Φέστας, Ράπτης, Παπαθεοδώρου, Λάγιος, Αθ. Σπυρόπουλος, Σαραντόπουλος, Τσίκας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ (Παναγιώτης Βούτσας): Παν. Μπούρας, Νικ. Βανικιώτης, Κων. Μωραγιάννης (81΄ Ξυνός), Ζερβάκος, Χαραλαμπόπουλος, Κων. Φέστας, Μουτσούλας, Γιαννακούντζος, Κων. Σακκάς, Γιαννακόπουλος, Περ. Μωραγιάννης (91΄ Μαρκόπουλος).

  • Παρατηρητής διαιτησίας ήταν ο Νίκος Κοσσάρης, ενώ γιατρός η Γεωργία Πράσινου.

______________________ 

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 3-0 ΤΟΝ ΤΕΛΟ ΑΓΡΑ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ
Όλα κρίθηκαν στο β΄ ημίχρονο
Ο Ολυμπιακός Ανάληψης επικράτησε με 3-0 του Τέλου Άγρα Γαργαλιάνων χθες στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Νικολάου Μεσσήνης, συνεχίζοντας έτσι την ανοδική του πορεία.

Όλα κρίθηκαν στο β΄ ημίχρονο όπου οι «ερυθρόλευκοι» της Ανάληψης σημείωσαν και τα τρία γκολ.

Ο Μιχάλης Στυλιανόπουλος (61΄) άνοιξε το σκορ, ενώ ο Θεόφιλος Δημητρίου (68′ και 72΄) διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Το αγώνα σφύριξε ο Απόστολος Καυκάς, ενώ βοηθοί ήταν οι Χρήστος Καραμπέτσος και Ηλίας Μπουρίκας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ (Νίκος Γεωργακλής, Κώστας Λαμπρόπουλος): Κατσίποδας, Στυλιανόπουλος, Κακογιάννης, Δημητρίου, Παπανδρέου, Καλογερόπουλος, Δημητρακόπουλος (76′ Αδαμόπουλος), Ομέρι (83′ Τσώνης), Δασκαλάκης, Κοντομανωλόπουλος, Θεοδοσόπουλος (72′ Σκαμαντζούρας).

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ (Δημήτρης Λίτσας): Σαρρής, Καραχάλιος (83′ Σταυρόπουλος), Θ. Τσόπελας, Μπακαδήμας (27′ λ.τρ. Σερέτης), Βελησσάρης, Ζόμπολος, Λάζαρης (70′ Βενετσανάκος), Μπακάκης, Αν. Τσόπελας, Σούλα, Σωτηρόπουλος).

_______________________

ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ – ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το τριφυλιακό ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟ Καλού Νερού και του ΑΟ Κυπαρισσίας, που διεξήχθη χθες στο Δημοτικό Γήπεδο Κυπαρισσίας. Ο ΑΟΚ έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες στο φινάλε του α΄ ημιχρόνου με τον Χρήστο Μπουτσικάκη.

Το ματς σφύριξε ο Δημήτρης Πλακογιάννης, ενώ βοηθοί ήταν οι Χάρης Τσοπανάκης και Κώστας Αντωνόπουλος.

Αποβλήθηκε στο 89΄ (με δεύτερη κίτρινη κάρτα) ο Ναστάτος (ΠΑΟ Καλού Νερού). ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ (Τάκης Παναγόπουλος): Κυριακόπουλος, Πράνταλος, Βλάμης, Ναστάτος, Γαργαρώνης, Μπεγέτης, Κυριακούλης (56′ Οικονομόπουλος), Μαλισόβας, Διονυσόπουλος (56′ Βασίλεφ), Μητρόπουλος, Βλαχόπουλος.

ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ (Γιώργος Καλόμαλος, Σπύρος Λεκάντης): Δασκαλόπουλος, Καπλάνης (83΄ Ανδρουτσής), Γεωργιόπουλος, Δημάκης, Π. Μπουτσικάκης, Ντιόπ (83′ Μιτρόφ), Μπακατσέλος, Κύρκο (61′ Π. Σπυρόπουλος), Χ. Μπουτσικάκης, Κωνσταντόπουλος (67′ Ζαφείρης), Κατσιώλης.

___________________ 

Ο ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 5-1 ΤΟΝ ΠΑΣ ΡΑΧΗΣ
Ο Ακρίτας Κορώνης επικράτησε με το εντυπωσιακό 5-1 στην έδρα του, του νεοφώτιστου ΠΑΣ Ράχης, και σκαρφάλωσε έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α΄ Τοπικής κατηγορίας (έχει δε συγκάτοικο τον Πάμισο Μεσσήνης).

Τα γκολ της ομάδας της Κορώνης σημείωσαν οι: Παύλος  Πεϊδης (6΄), Κώστας Μουτζούρης (19΄), Κυριάκος Λυμπερόπουλος (40΄ και 49΄) και Κώστας Λυμπερόπουλος (75΄).

Για την ομάδα της Ράχης σκόραρε ο Γιάννης Καραχάλιος (80΄). Δοκάρι για τον Ακρίτα Κορώνης είχε ο Κώστας Λυμπερόπουλος (39΄ με σουτ).

Διαιτητής ήταν ο Παναγιώτης Κομπιλίρης, ενώ βοηθοί οι Γιώργος Βανικιώτης και Χρυσοβαλάντης Μπουρίκας.

Αποβλήθηκε στο 76΄(με 2η κίτρινη κάρτα) ο Τσεκάνι (ΠΑΣ Ράχης).

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ (Λάκης Σπάλλας): Bαρβεράκης, Παναγιωτόπουλος, Κυρ. Λυμπερόπουλος (73′ Χοτζόλλι), Κουτίβας, Δ. Κουτσουμπός, Καγιανάς, Κυριόπουλος (58′ Παπαγεωργίου), Κων. Λυμπερόπουλος (82′ Σαρελάς), Μουτζούρης (73′ Τσελάι), Φιλάι, Πεΐδης.

ΠΑΣ ΡΑΧΗΣ: Μ. Τσέλα, Κιόρρι (37′ λ.τρ. Τσεκάνι), Λιόλιος, Τσουλάκος, Πιλάτης, Κράκουλι (56′ Τόμασεκ), Μπέγκα (78′ Α. Τσέλα), Αβράμης, Καραχάλιος, Ζωγόπουλος, Σκοπέτος.


Ο ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 1-0 ΤΟΝ ΑΟ ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ ΣΤΟ «Π. ΓΕΩΡΓΑΝΑΣ»
«Διπλό» κορυφής με πέναλτι – γκολ του Σαραντόπουλου
Με γκολ του Άγγελου Σαραντόπουλου (73΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι – χέρι του Λένα), ο Πάμισος Μεσσήνης επιβλήθηκε με 1-0 του ΑΟ Σπερχογείας χθες στο Δημοτικό Γήπεδο Σπερχογείας «Π. Γεωργανάς».

Ένα σημαντικό διπλό για τους «πράσινους» της Μεσσήνης, οι οποίοι ανέβηκαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Α΄ Τοπικής (έχουν συγκάτοικο τον Ακρίτα Κορώνης).

Η ομάδα της Σπερχογείας είχε εξαιρετική παρουσία και έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες στο φινάλε του αγώνα.

Διαιτητής ήταν ο Ηλίας Σκόρδος, ενώ βοηθοί ήταν η Σταματία Τσαούση και ο Δημήτρης Ταβουλαρέας.

ΑΟ ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ (Κώστας Κλάδης, Χρήστος Οικονομίδης): Σακκάς, Οικονομέας, Σεφεράσι, Μούσα Γκουαγιέ, Παναγιωτόπουλος, Καραχάλιος, Λένα, Ρομέρο, Λυμπερόπουλος, Μπανγκουρά, Δημητρίου.

ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ (Σπύρος Τσίκινης, Αντώνης Τσουκαλάς): Οικονομόπουλος, Αριστομενόπουλος, Κατσιβαρδέας, Μπαστακός, Φιλόπουλος, Ψυχογιάννης (30΄ Παπαδόπουλος), Δεμπεγιώτης, Μπορχάν, Ρουμελιώτης (80΄ Κουλόπουλος), Σαραντόπουλος, Βλάχος (71΄ Νινιός).


ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΕΡΑΝΗ 2-2
Την «τιμώρησε» στο τέλος…
ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΡΕΚΚΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΣ ΟΙ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ 2 ΓΚΟΛ

Την άγρια ομορφιά του ποδοσφαίρου υπό βροχή, αλλά και με θέα ένα λαμπερό ουράνιο τόξο, έζησαν όσοι βρέθηκαν χθες το απόγευμα στο γήπεδο «Π. Μπαχράμης» για το προγραμματισμένο παιχνίδι της εμβόλιμης 6ης αγωνιστικής της Α’ Τοπικής. Κι εκεί που διαφαινόταν ότι η Εράνη θα έφευγε με μια αρκετά άνετη νίκη με δύο γκολ του Κόλλια στα τέλη του α’ ημιχρόνου και στις αρχές του δευτέρου, ο Ηρακλής Καλαμάτας αποδείχθηκε ..πολύ σκληρός για να πεθάνει, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις σε 2-2 με τον Βαΐτση κι ενώ ένα 20λεπτο νωρίτερα είχε μειώσει ο Μιχαλόπουλος.

Οι φιλοξενούμενοι είναι …πυρ και μανία με τον διαιτητή Ηλία Ρέκκα και τους βοηθούς του Γιαλλικάρη και Μπασιλάρη, καθώς ακύρωσαν δύο γκολ για οφ σάιντ, στο α’ ημίχρονο του Γεωργιόπουλου (σωστά) και λίγο πριν το φινάλε του Μπάρκα, ο οποίος φάνηκε να φεύγει από κανονική θέση.

Οι Φιλιατρινοί είχαν πάντως την υπεροχή και τις ευκαιρίες να «καθαρίσουν» το 3ποντο νωρίτερα, καθώς είχαν τον έλεγχο του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκειά του (από το 20’ και μετά), με τον Ηρακλή να μην παρατάει όμως το παιχνίδι σε κανένα σημείο, κάνοντας φιλότιμη προσπάθεια, μέχρι την τελική δικαίωση…

Με το χθεσινό 2-2 η Εράνη υποχώρησε από την 1η στην 3η θέση, ενώ ο Ηρακλής συνεχίζει ως η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, ακολουθώντας από κοντά το γκρουπ των πρωτοπόρων.

Το φιλμ του αγώνα
24’ κόρνερ του Μπάρκα, κεφαλιά Πέππα στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα κόντραρε και κατευθυνόταν προς την εστία του Ηρακλή, αλλά ο νεαρός Καπράλος απέκρουσε σωτήρια με το ένα χέρι

34’ ο Μπάρκας επιχείρησε από μακριά ένα χαμηλό δυνατό διαγώνιο σουτ, η μπάλα έσκασε κάτω μπροστά στην εστία, όμως ο τερματοφύλακας του Ηρακλή απέκρουσε στην κλειστή του γωνία

37’ μετά από πάσα του Μπάρκα, ο Γεωργιόπουλος βρέθηκε στη γωνία της απέναντι μικρής περιοχής, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα, όμως ο διαιτητής Ρέκκας με υπόδειξη για οφ σάιντ του βοηθού Γιαλλικάρη, δε μέτρησε το γκολ

41’ μια ακόμη επέλαση του Μπάρκα από αριστερά, ο οποίος πέρασε 2-3 αντιπάλους, όμως το σουτ του δεν είχε τύχη από πλάγια, ενώ είχε επιλογή να κόψει τη μπάλα στον Κόλλια που βρισκόταν σε πλεονεκτική θέση

42’ φοβερή κάθετη μπαλιά του Γεωργιόπουλου στην πλάτη των αμυντικών, ο Κόλλιας πρόλαβε με υπερπροσπάθεια και αδειάζοντας τον τερματοφύλακα του Ηρακλή κι έναν αντίπαλο, πλάσαρε στα δίχτυα για να γράψει το 0-1

53’ με αρκετά όμοιο τρόπο ήρθε και το 0-2 με τον Γεωργιόπουλο να πλασάρει διαγώνια μέσα στην περιοχή, όπου ο Κόλλιας με αριστοτεχνικό τρόπο πέρασε ανάμεσα από δύο αμυντικούς και πλάσαρε εύστοχα

71’ μετά από δυνατή σέντρα του Φυκούρα από δεξιά ο Μιχαλόπουλος με καρφωτή κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής μείωσε 1-2 για τον Ηρακλή

88’ σουτ του Πλακά μέσα από την περιοχή ο Καπράλος απέκρουσε

89’ ο Μπάρκας κοντρόλαρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα τον Καπράλο, όμως ο Μπασιλάρης σήκωσε τη σημαία του υποδεικνύοντας οφ σάιντ με τον Ρέκκα να ακυρώνει για δεύτερη φορά γκολ της Εράνης.

90’+1’ ψυχρολουσία για τους Φιλιατρινούς, με τον Φυκούρα να σερβίρει και πάλι από δεξιά, με τον Βαΐτση να πετάγεται στο πίσω «Γ», καρφώνοντας για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Κουμπαρούλη, ισοφαρίζοντας σε 2-2!

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Άρης Γαλανόπουλος): Καπράλος, Τρακάκης, Φυκούρας, Μαγκλάρας, Μιχαλόπουλος (90’+2’ Κρέπης), Κωνσταντόπουλος, Ψωρομύτης (80’ Δαραβίγκας), Βλαχάκης (86’ λ. τρ. Καλογερόπουλος), Βαΐτσης, Δαρσακλής, Λύρας.

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ (Κώστας Λυμπερόπουλος): Κουμπαρούλης, Τσόπελας, Μπινιώρης, Γκότσης )84’ Νικολακόπουλος), Πέππας, Γκεβόρι, Γεωργιόπουλος, Χάρμπας, Κόλλιας (80’ Πλακας), Βασιλόπουλος, Μπάρκας.

-Μετά το τέλος του αγώνα απειλήθηκε γενική σύρραξη, που ευτυχώς περιορίστηκε σε λεκτικές αψιμαχίες και διαμαρτυρίες.

ΑΟ ΜΕΘΩΝΗΣ-ΑΕ ΑΒΙΑΣ 1-0
Επιστροφή στις νίκες με Ι. Τσατά
Επιστροφή στις επιτυχίες για τον ΑΟ Μεθώνης, που παρά τις αρκετές απουσίες βασικών παικτών πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στην πάντα μαχητική ΑΕ Αβίας. Η αναμέτρηση φιλοξενήθηκε στο γήπεδο της Μεθώνη και διακόπηκε στο 38’ εξαιτίας σφοδρής βροχόπτωσης για να συνεχιστεί λίγα λεπτά μετά και να ολοκληρωθεί χωρίς άλλα προβλήματα.

Το «χρυσό» γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσε στο 62’ ο Γιάννης Τσατάς με σουτ μέσα στην περιοχή, αποδίδοντας …δικαιοσύνη, καθώς η ομάδα της Μεθώνης είχε την υπεροχή και κάποιες ακόμη καλές φάσεις στις οποίες θα μπορούσε να σκοράρει.

Η συνάντηση ήταν για την 6η αγωνιστική της Α’ Τοπικής, με τη Μεθώνη να διατηρείται πάνω από το μέσον της βαθμολογίας φτάνοντας τους 9 πόντους και τους Μανιάτες να μένουν στους 5 βαθμούς.

ΑΟ ΜΕΘΩΝΗΣ (Βασίλης Κοσιφολόγος): Μίντζηρας, Παρασκευόπουλος, Μπίζος, Σεντεμέντες, Παυλόγιαννης (65΄’ Τσέλιος), Τσιμικλής, Δήμος, Χρόνης, Μάραντος, Ράλλης (88’ Καραγλάνης), Τσατάς.

ΑΕ ΑΒΙΑΣ (Διονύσης Πουλής): Νιάρχος, Σινάι, Γεωργίκος (88’ Κλείδωνας), Λυκουρέζος, Τζανετέας, Ευστ. Τσουλάκος, Καρδάσης, Χούτος (40’ Δ. Τσουλάκος), Ξυνός, Πανταζής (88’ Δημ. Πουλής), Αλντεσκου (63’ Δ. Μητσέας).