Μπάμπης Μυτσκίδης: «Μπορούμε να βρεθούμε ψηλά…»

Μπάμπης Μυτσκίδης: «Μπορούμε να βρεθούμε ψηλά…»

Ο Απόλλων Καλαμάτας έχει κάνει θετικό ξεκίνημα στο εφετινό πρωτάθλημα βόλεϊ της Pre league Γυναικών καις τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές έχει σημειώσει 3 νίκες και ήττα, ενώ βρίσκεται στη 2η θέση της κατάταξης.

Ο προπονητής της Καλαματιανής ομάδας, Μπάμπης Μυτσκίδης, αναφερόμενος στο πρόσφατο ματς με τις Αμαζόνες (ο Απόλλων Καλαμάτας  γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ), μας επισήμανε τα εξής: «Δεν παίξαμε τόσο καλά στο ματς με τις Αμαζόνες στη Νέα Ερυθραία και γνωρίσαμε την ήττα. Θα δουλέψουμε μέσα στην εβδομάδα και θα παρουσιαστούμε  πανέτοιμοι στο ματς του Σαββάτου με τα Βριλήσσια. Πρόκειται για μια ομάδα με παρουσία στην Α1 Εθνική κατηγορία. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και θεωρώ ότι θα έχουμε ξανά  θερμή στήριξη από τον φίλαθλο κόσμο».

Για το στόχο του Απόλλωνα Καλαμάτας στο εφετινό πρωτάθλημα της Pre League γυναικών, ο κ. Μυτσκίδης μας ανέφερε: «Η πορεία μας την περυσινή σεζόν μας γέμισε προσδοκίες.  Η Καλαμάτα είναι πόλη του βόλεϊ. Ο Απόλλων Καλαμάτας είναι πλέον γνωστός σε όλη την Ελλάδα. Έχουμε πολύ καλό «ρόστερ» και θεωρώ ότι μπορούμε να βρεθούμε ψηλά. Σίγουρα το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Υπάρχουν 13 ομάδες με πολύ μεγάλο μπάτζετ όπου ξεχωρίζουν  ο Απολλώνιος, οι Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων, εμείς και 2-3 ακόμη ομάδες. Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο να έρθει το Σάββατο στο Κλειστό Παραλίας ενισχύοντας την ομάδα μας στο ματς με τα Βριλήσσια. Στον προηγούμενο εντός έδρας αγώνα με την Ελπίδα Αμπελοκήπων, η παρουσία των φιλάθλων  ήταν εντυπωσιακή, δίνοντάς μας ρυθμό».

Τέλος για το αν υπάρχει ενδεχόμενο μετεγγραφικής ενίσχυσης, ο Μπάμπης Μυτσκίδης ανέφερε: «Έχουμε πλήρες ρόστερ. Τον Δεκέμβριο θα δούμε τί μπορεί να γίνει. Βέβαια είναι  και θέμα διοίκησης η πραγματοποίηση κάποιας μετεγγραφής».