Επιτυχίες του ΝΟΚ στο Γύθειο και φέρνει στην Καλαμάτα το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ν. Ελλάδος!

Επιτυχίες του ΝΟΚ στο Γύθειο και φέρνει στην Καλαμάτα το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ν. Ελλάδος!

Ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας στις 29-30/10/2022 συμμετείχε στον 2ο ιστιοπλοϊκό Διασυλλογικό αγώνα που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας στο Γύθειο. Οι αθλητές της καλαματιανής αποστολής επέστρεψαν με πολλές εμπειρίες, αλλά και σημαντικές διακρίσεις. Ειδικότερα οι επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών του ΝΟΚ:

Στη κατηγορία σκαφών Optimist έλαβε την 2η θέση στη γενική κατάταξη και την 2η θέση κάτω των 13 ετών ο Παναγιώτης Πατικόπουλος.

Στα κορίτσια την 2η θέση κατέλαβε η Δήμητρα Κολινιάτη.

Στη κατηγορία σκαφών ILCA4 έλαβε την 1η θέση ο Γιώργος Λημνιός.

Πολύ καλή παρουσία στο Γύθειο είχαν και οι υπόλοιποι αθλητές του ΝΟΚ: Λημνιός Φίλιππος, Κακαλίκας Δημήτρης, Πατικόπουλος Αλέξανδρος, Νικόπουλος Αναστάσιος, Νικόπουλος Νικόλαος στην κατηγορία Optimist και Σιαφάκας Αριστοτέλης, Πατικόπουλος Δημήτρης και Μαρισέλ Αμαλία στη κατηγορία ILCA4

Την αποστολή συνόδεψαν ο προπονητής τους Παναγιώτης Λημνιός και Γιώργος Κακαλίκας.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την συμμετοχή τους και συνεχίζουμε την προσπάθεια με το βλέμμα στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ν.Ελλάδος που ανατέθηκε στον όμιλό μας από την Ε.Ι.Ο. και θα διεξαχθεί στη πόλη μας στις 22-27/11/2022» αναφέρει τέλος ανακοίνωση του ΝΟ Καλαμάτας.