Γ. Λεβεντάκης: Πληρώνουμε αμαρτίες της προηγούμενης Δ.Α. στη ΔΕΥΑΤ

Γ. Λεβεντάκης: Πληρώνουμε αμαρτίες  της προηγούμενης Δ.Α. στη ΔΕΥΑΤ

Δελτίο Τύπου με την υπογραφή του δημάρχου Τριφυλίας, Γεωργίου Λεβεντάκη, εξεδόθη και απεστάλη στα ΜΜΕ χθες το μεσημέρι, στο οποίο εισαγωγικά τονίζεται ότι «ακόμα και σήμερα πληρώνουμε αμαρτίες που έχουν σχέση με τη διοίκηση και τις πρακτικές που εφάρμοσε η προηγουμένη Δημοτική Αρχή στην πολύπαθη ΔΕΥΑΤ».

Επίσης, γίνεται αναφορά σε υπάλληλο, αλλά και υπαλλήλους, χωρίς να κατονομάζονται, για τη Δικαιοσύνη, καθώς και για παραπομπή στα πειθαρχικά όργανα.

Αναλυτικά, στο δελτίο Τύπου που υπογράφεται από τον κ. Λεβεντάκη αναγράφεται: «Δημότισσες και δημότες, ακόμα και σήμερα πληρώνουμε αμαρτίες που έχουν σχέση με τη διοίκηση και τις πρακτικές που εφάρμοσε η προηγουμένη Δημοτική Αρχή στην πολύπαθη ΔΕΥΑΤ. Αρκετές διαταγές πληρωμών παρουσιάζονται χωρίς να έχουν συμβασιοποιηθεί με την υπογραφή και τη βεβαίωση συγκεκριμένου υπαλλήλου, που βαρύνεται με πολλά πειθαρχικά παραπτώματα. Οι πράξεις του και οι παραλείψεις του έχουν ζημιώσει τη ΔΕΥΑΤ με αρκετές χιλιάδες ευρώ. Είναι δυνατόν η ΔΕΥΑΤ να διαθέτει 2 σκαπτικά μηχανήματα ιδιόκτητα και να χρεώνονται με 1.214 ώρες για μηχανήματα ιδιώτη με την υπογραφή του συγκεκριμένου κυρίου με κατάσχεση του υπέρογκου ποσού των 76.000 ευρώ; Σε καμία περίπτωση δεν έχουν τηρηθεί οι νόμιμες διαδικασίες και ο υπάλληλος υπέγραψε και υποστήριξε στα δικαστήρια τους εναγόντες. Επειδή δεν μπορούμε πλέον να ανεχτούμε τέτοιες συμπεριφορές, το λόγο έχει η Δικαιοσύνη. Γνωρίζουμε σε όλους ότι όποιος δε θέλει να δουλέψει και να συνεργαστεί με τη Διοίκηση και Διεύθυνση της ΔΕΥΑΤ θα παραπέμπεται στα πειθαρχικά όργανα, όπως ο ΟΕΥ της ΔΕΥΑΤ ορίζει.

Αγαπητοί συμπολίτες, βγάλτε τα συμπεράσματά σας για το πώς λειτουργούσε η ΔΕΥΑΤ. Η προσπάθειά μας είναι διαρκής για να βελτιωθεί η κατάσταση, ώστε η ΔΕΥΑΤ να παίξει το ρόλο της σε σωστές βάσεις».