«Καθάρισε» και την Ελπίδα Αμπελοκήπων ο Απόλλωνας!

«Καθάρισε» και την Ελπίδα Αμπελοκήπων ο Απόλλωνας!

Επιδεικνύοντας ψυχραιμία και αποφασιστικότητα στο κρίσιμο φινάλε του 1ου σετ και βγάζοντας ποιότητα και σταθερότητα στη συνέχεια, ο Απόλλωνας Καλαμάτας κατόρθωσε να πάρει τη δεύτερη σερί νίκη του στο νέο πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών της Pre League. Έτσι, μετά τη ΧΑΝΘ μέσα στη Θεσσαλονίκη, οι μελανόλευκες υπέταξαν χθες το βράδυ στο Κλειστό της Παραλίας την πολύ δυνατή ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων και συνεχίζουν στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης.

Η ομάδα του Μπάμπη Μυτσκίδη έδειξε αξιοθαύμαστες αρετές όταν βρέθηκε να χάνει με 24-25, αλλά κατόρθωσε να κάνει το 1-0 στα σετ με 27-25. Στο δεύτερο σετ με …αιχμή του δόρατος την Τσομπανίδου, συνεπικουρούμενη από τη Φάιλο, ο Απόλλωνας προηγήθηκε 14-4 και έφτασε χωρίς πολλές αμφισβητήσεις στο 25-20. Από εκεί και πέρα η ροή του αγώνα ήταν προδιαγεγραμμένη με τον πίνακα να δείχνει φινάλε στο 25-23.

Διαιτητές: Χανδρινός-Σπίνας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Μπάμπης Μυτσκίδης-Χρήστος Δημητρακόπουλος): Φάιλο, Αποστολοπούλου,Τόσι, Κόλλια, Τσομπανίδου, Ζωίδου, Νίκη Γιόλλα λ., Α. Μαυροειδή, Γιόλλα Ειρ (Ξανθή, Σερελέα).

ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Γιώργος Γεωργιάδης): Παντελίδου, Γουγούση, Κώστογλου σοφ. Τριανταφύλλου, Γαϊτανίδου, Κόγιτς Τζούριτς, Στεργιάκη λ. –Μπαλογιάννη, Σουπιώνη, Παπάζογλου, Ρουμπάκη λ.