Κυπαρισσία: Προθεσμία για τη Δευτέρα πήραν οι τρεις για τη δολοφονία του 31χρονου

Κυπαρισσία: Προθεσμία για τη Δευτέρα πήραν οι τρεις για τη δολοφονία του 31χρονου

Εξακολουθούν να αρνούνται τις κατηγορίες


Τη Δευτέρα θα απολογηθούν οι τρεις κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία και ληστεία σε βάρος του 31χρονου αλβανικής καταγωγής τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας στην παραλία Καρτελάς Κυπαρισσίας, όπου και μεσημβρινές ώρες της Τρίτης εντοπίστηκε θαμμένο πρόχειρα το πτώμα του.

Οι κατηγορούμενοι, 33χρονος αλβανικής καταγωγής, 30χρονη Ελληνίδα και 24χρονος Ρομά, μετήχθησαν χθες το πρωί από τα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας στο Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας.

Προθεσμία
Οι δύο πρώτοι εμφανίστηκαν χωρίς δικηγόρο και το δικαστήριο όρισε ως συνήγορο του 33χρονου τη δικηγόρο – μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, Ερασμία Λυμπεροπούλου, και ως συνήγορο της 30χρονης το δικηγόρο – μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, Παναγιώτη Καλκαβούρα.

Την υπεράσπιση του 24χρονου Ρομά, όπως έγινε γνωστό χθες, ανέλαβε το δικηγορικό γραφείο Απόστολος Λύτρας και Συνεργάτες και εκπροσωπήθηκε από τη δικηγόρο – μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, Τίνα Λέφα.

Όλοι ζήτησαν και έλαβαν νέα προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα.

Αρνούνται
Η συνήγορος του 33χρονου Αλβανού κατηγορούμενου, Ερασμία Λυμπεροπούλου, δήλωσε: «Ορίστηκα σήμερα ως νομική βοήθεια για τον έναν εκ των τριών κατηγορουμένων, τον 33χρονο Αλβανό, και σήμερα θα λάβουμε αντίγραφα της δικογραφίας και προθεσμία για να υποβάλλουμε υπόμνημα την προσεχή Δευτέρα».

Σε ερώτηση για το εάν ο 33χρονος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται, απάντησε: «Από το λίγο που έχω μιλήσει μαζί του δε θα ήθελα να εκφράσω κάτι. Θα μελετήσω τη δικογραφία και θα επανέλθω με το υπόμνημα».

Από την πλευρά των δικηγόρων των δύο άλλων κατηγορουμένων δεν έγιναν δηλώσεις χθες στο Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας.