Με …φόρα από το Τελ Αβίβ στο 5o Ancient Messene Open ο Λαζαρίδης

Με …φόρα από το Τελ Αβίβ στο 5o Ancient Messene Open ο Λαζαρίδης

Ένας τελικό και ένας ημιτελικός ήταν ο απολογισμός για τον Γιώργο Λαζαρίδη στο διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο που διεξήχθη στο Τελ Αβίβ 25-28 Οκτωβρίου.

Στον τελικό του διπλού ο Καλαματιανός πρωταθλητής δεν αγωνίστηκε, καθώς αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού ο Ισραηλινός συμπαίκτης του, έχοντας ήδη πετύχει προηγουμένως δύο νίκες (πέρασαν bye στα προημιτελικά), παίρνοντας έτσι τη 2η θέση. Στα μονά, ο Γιώργος πέτυχε δύο νίκες (κληρώθηκε μπάι στον 1ο γυρο), αλλά έμεινε εκτός τελικού από τον Ισραηλινό Sergei Lysov (6-3, 6-2).

Το ενδιαφέρον πλέον μετατοπίζεται στην περιοχή μας, καθώς το πρωί της Πέμπτης (μετά τις 9.30) θα ξεκινήσουν οι αγώνες στο βαθμολογούμενο διεθνές τουρνουά Ancient Messene open, όπου ο Λαζαρίδης είναι διοργανωτής, αλλά και θα αγωνιστεί διεκδικώντας την υψηλότερη δυνατή διάκριση. Οι αφίξεις των 30 αθλητών και αθλητριών που συμμετέχουν θα αρχίσουν να καταφθάνουν από σήμερα, ενώ το απόγευμα θα γίνει και η κλήρωση των αγώνων. Η αγωνιστική δράση στα 7 γήπεδα του Buca Beach Resort θα είναι 4ήμερη, καθημερινά πρωί και απόγευμα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή το πρωί με τον τελικό στο μονό ανδρών.