Με μένος έχει σκοτώσει ο δράστης τον 31χρονο Αλβανό στον Καρτελά Κυπαρισσίας

Με μένος έχει σκοτώσει ο δράστης  τον 31χρονο Αλβανό στον Καρτελά Κυπαρισσίας

Σε 31χρονο εργάτη γης αλβανικής καταγωγής, ο οποίος μόλις πριν από λίγες μέρες είχε μεταβεί στην Κυπαρισσία, ανήκει το πτώμα που εντοπίσθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας θαμμένο πρόχειρα στην άμμο στην παραλία Καρτελάς Κυπαρισσίας, σύμφωνα με την ταυτοποίηση των αστυνομικών Αρχών.

Σε πλήρη εξέλιξη βρισκόταν χθες μέχρι και την ώρα γραφής του ρεπορτάζ μεθοδική έρευνα για την εξιχνίαση της υπόθεσης ανθρωποκτονίας, τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών.

Χτυπημένος
Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας διενεργεί προανάκριση, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει προσαγωγές και έχουν ληφθεί καταθέσεις στο Α.Τ. Τριφυλίας. Το μακάβριο θέαμα αντίκρισε τις μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας κάτοικος της Κυπαρισσίας που είχε βγάλει βόλτα το σκύλο του στην παραλία, όπως κάνει καθημερινά. Ο ίδιος ειδοποίησε το Α.Τ. Τριφυλίας και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις του Α.Τ. Τριφυλίας και της ΟΠΚΕ, αποκλείοντας αμέσως το χώρο.

Εκεί μετέβη και το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Μεσσηνίας για εξερεύνηση του χώρου, καθώς και ο ιατροδικαστής κ. Μεσογίτης από την Κόρινθο. Όπως διαπιστώθηκε, το θύμα έφερε πολλά τραύματα στο κεφάλι και το πρόσωπο από αντικείμενο που μέχρι χθες το απόγευμα δεν είχε βρεθεί και βρισκόταν στο σημείο εκείνο λιγότερο από είκοσι τέσσερις ώρες.

Στο τέρμα του ασφαλτοστρωμένου δρόμου πριν από την παραλία υπήρχαν αίματα, ενώ ευδιάκριτα ήταν σημάδια στην αμμουδιά από το σύρσιμο του θύματος, καθώς και κηλίδες αίματος.

Με μένος
Από τον ευρύτερο χώρο συλλέχθηκαν ευρήματα που εξετάζονται. Η δε σορός του 31χρονου αναμενόταν χθες να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κορίνθου για νεκροψία – νεκροτομή.

Αξίζει να σημειωθεί πως καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας της Δευτέρας αλλά και χθες, ο χώρος στην παραλία όπου βρέθηκε το πτώμα παρέμενε αποκλεισμένος και διεξάγονταν έρευνες για επιπλέον ευρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές, ενώ τα χτυπήματα που είχε δεχτεί σε όλο το σώμα και το κεφάλι φανερώνουν μένος από τον ή τους δράστες.