Με Πασά 0-2 στο Ρέντη η Καλαμάτα και Παρασκευή περιμένει Παναχαϊκή

Με Πασά 0-2 στο Ρέντη η Καλαμάτα και Παρασκευή περιμένει Παναχαϊκή

Η Καλαμάτα είναι μια από τις 5 ομάδες της Super League 2 που πέτυχαν το 2×2, κερδίζοντας το περασμένο Σάββατο μέσα στο γήπεδο του Ρέντη τον Ολυμπιακό
Β’.

Στις ομάδες με το απόλυτο συγκαταλέγεται και η Παναχαϊκή, η οποία είναι η επόμενη αντίπαλος της Μαύρης Θύελλας.

Η αναμέτρηση μάλιστα θα ανοίξει την αυλαία της 3ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου και δη πρόωρα, καθώς ορίστηκε την Παρασκευή 3.15 μ.μ. στο Στάδιο της Παραλίας, λόγω τηλεοπτικής κάλυψης από την ΕΡΤ3.
Όσον αφορά στην αναμέτρηση που προηγήθηκε με τους νεαρούς ερυθρόλευκους», η τοπική μας ομάδα αφού πέρασε αλώβητη το πρώτο μισό του α’ ημιχρόνου, η κατόρθωσε με δύο γκολ του Πασά στο β’ ημίχρονο να πάρει ένα μεγάλο διπλό, επιβεβαιώνοντας τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην κατηγορία.

Το 0-1 ήρθε στο 50ό λεπτό με τον Πασά να αξιοποιεί με πλασέ από κοντά ένα «κλέψιμο» του Ματέους και το 0-2 διαμορφώθηκε με πέναλτι που κέρδισε ο
Αρναρέλλης από τον Καλογερόπουλο.

Το εκτέλεσε εύστοχα ο Πασάς, φτάνοντας κιόλας τα 3 γκολ σε 2 παιχνίδια.


Εισιτήρια 10 ευρώ με Παναχαϊκή
Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Καλαμάτα για το επικείμενο πελοποννησιακό ντέρμπι με την Παναχαϊκή: με απόφαση του προέδρου της ομάδας μας κ. Πρασσά θα υπάρχει γενική είσοδος στο γήπεδο με τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ.
Όλοι στο γήπεδο! Όλοι μαζί για την νίκη και την άνοδο!


Καλαμάτα-ΠΑΟΚ το Δεκέμβριο για πρόκριση στους «8»!
Εξαιρετικά δύσκολο αγωνιστικά, αλλά πολύ γιορτινό ποδοσφαιρικά είναι για την Καλαμάτα το χθεσινό αποτέλεσμα της κλήρωσης του Κυπέλλου Ελλάδος για την 6η φάση, των «16».

Το χέρι του Νικοπολίδη κατά τη διαδικασία στα γραφεία της ΕΠΟ έβγαλε μελανόλευκη αναμέτρηση και η τοπική μας ομάδα θα υποδεχθεί στο Στάδιο της Παραλίας 14, 15 ή 16 Δεκεμβρίου τον μεγάλο ΠΑΟΚ, ενώο επαναληπτικός θ’ ακολουθήσει στην Τούμπα 10-12 Ιανουαρίου

Η πολύχρονη καθήλωση της Μαύρης Θύελλας στις μικρότερες και στη Β’ κατηγορία επιτρέπει στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στους φιλάθλους μέσα από αυτούς τους δύο αγώνες να νοιώσουν το κλίμα του κορυφαίου πρωταθλήματος, όπου όλοι ελπίζουν ότι θα αγωνίζεται από του χρόνου ως ισότιμη η ιστορική μας ομάδα…

Όσον αφορά στην προϊστορία, Καλαμάτα και ΠΑΟΚ είχαν συναντηθεί στο θεσμό το Σεπτέμβρη του 1990 σε αγώνα ομίλου, με το δικέφαλο του Βορρά να επικρατεί στη Μεσσηνία με 1-2.

Για το Κύπελλο της τρέχουσας σαιζόν στους «8» ο νικητής Καλαμάτα-ΠΑΟΚ θα παίξει με τον νικητή Παναθηναϊκός-Βόλος, ενώ ο δρόμος προς τους «4» περνάει μέσα από τις διασταυρώσεις Απόλλων Παραλιμνίου-Άγιος Νικόλαος και Λαμία-Καλλιθέα με τον νικητή των ζευγαριών Καλαμάτα-ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός-Βόλος.

Η κλήρωση των «16»
Ολυμπιακός-Ατρόμητος Αθηνών
Πανσερραϊκός-Απόλλων Πόντου
Παναθηναϊκός-Βόλος
Λαμία-Καλλιθέα
Λεβαδειακός-Άρης
Κηφισιά-ΑΕΚ
Καλαμάτα-ΠΑΟΚ
Απόλλων Παραλιμνίου-ΑΟ Αγίου Νικολάου