Με Πασά πέρασε και από του Ρέντη η Καλαμάτα!

Με Πασά πέρασε και από του Ρέντη η Καλαμάτα!

Αφού πέρασε αλώβητη το πρώτο μισό του α’ ημιχρόνου, η ομάδα της Καλαμάτας κατόρθωσε με δύο γκολ του Πασά στο β’ ημίχρονο να πάρει ένα μεγάλο διπλό μέσα στο γήπεδο του Ρέντη, κόντρα στον Ολυμπιακό Β’, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε σήμερα η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Super League 2.

Ήταν ένα πολύτιμο, όσο και δίκαιο 3ποντο, που εκτός από το ότι κρατάει τη Μαύρη Θύελλα στην κορυφή του Νοτίου Ομίλου με το 2×2, προσθέτει «πόντους» σιγουριάς, επιβεβαιώνοντας τον πρωταγωνιστικό της ρόλο και τις ποιοτικές της αρετές. Το 0-1 ήρθε στο 50ό λεπτό με τον Πασά να αξιοποιεί με πλασέ από κοντά ένα «κλέψιμο» του Ματέους και το 0-2 διαμορφώθηκε με πέναλτι που κέρδισε ο Αρναρέλλης από τον Καλογερόπουλο. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Πασάς, φτάνοντας κιόλας τα 3 γκολ σε 2 παιχνίδια, καθώς είχε σημειώσει την περασμένη Κυριακή και το πρώτο φετινό τέρμα της Καλαμάτας στο 2-0 κόντρα στον Ηρόδοτο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιαννάκης Οκκάς): Νίκας, Λάιντνερ (88’ Αποστοόπουλος), Καλογερόπουλος, Νίκολιτς, Κινκουέ, Νταμπό, Κωστή (88’ Ιμπαγάσα), Καράκουτης (62’ Μπα), Κασάμι (62’ Σαπουντζής), Λιάτσος (77’ Συρμής), Βοΐλης.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Αναστόπουλος): Ταΐρης, Λουπάνο, Μαβινγκά (70′ Ασίγκμπα), Κωνσταντινόπουλος, Μπενίτεζ (57′ Αναστασόπουλος), Παπατόλιος, Ματέους (57′ Καραγκούνης), Βασιλόγιαννης (70′ Μπακαγιόκο), Ρόβας, Πασάς, Μπόρχες (80′ Αρναρέλλης).

Eπόμενος αγώνας της Καλαμάτας την Κυριακή 20/11 εντός έδρας, με αντίπαλο την Παναχαϊκή.
Super League 2-Νότιος Όμιλος
Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής
ΑΕΚ Β’-Ηλιούπολη 0-0
Κυριακή 13/11 3 μ.μ.
ΟΦ Ιεράπετρας-ΠΑΟ Ρουφ
Ηρόδοτος-Απόλλων Σμύρνης
Παναχαϊκή-Επισκοπή
Κηφισιά-Αιγάλεω 3.45 μ.μ.
Δευτέρα 14/11, 3.15 μ.μ.

Προδευτική-Καλλιθέα

Ρεπό: Χανιά