Με Τάτο για 2πλό η Καλαμάτα στου Ρέντη κόντρα στον Ολυμπιακό Β’

Με Τάτο για 2πλό η Καλαμάτα στου Ρέντη κόντρα στον Ολυμπιακό Β’

Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα στο Στάδιο της Παραλίας κόντρα στον Ηρόδοτο (2-0), η ομάδα της Καλαμάτας θα δώσει αυτό το Σάββατο στο γήπεδο του Ρέντη τον πρώτο της εκτός έδρας αγώνα για το νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

Η μεσσηνιακή αποστολή διανυκτέρευσε χθες στην Αθήνα και σήμερα στη 1.45 μ.μ. θα βρεθεί στη σέντρα του γνωστού γηπέδου των «ερυθρολεύκων» για να αντιμετωπίσει τη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού, η οποία συμμετέχει από πέρυσι (μαζί με τις αντίστοιχες του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ) εκτός συναγωνισμού στο δεύτερο τη τάξει ελληνικό πρωτάθλημα.

Σε δηλώσεις του στη σελίδα της Μαύρης Θύελλας στα Social Media, ο 31χρονος μεσοεπιθετικός της τοπικής μας ομάδας, Αλέξανδρος Αρναρέλλης, έδωσε με ακρίβεια το «στίγμα» του απογευματινού ματς που θα μεταδοθεί «ζωντανά» από την ΕΡΤ 3: Είναι ένα δύσκολη παιχνίδι, αλλά προετοιμαστήκαμε κατάλληλα γι’ αυτό όλη την εβδομάδα με τον προπονητή μας.

Ο Ολυμπιακός Β’ είναι μια νεανική ομάδα με πολλά τρεξίματα, αλλά με την εμπειρία μας και την προετοιμασία που έχουμε κάνει πιστεύω ότι θα πάρουμε το διπλό, είπε ειδικότερα ο Αρναρέλλης, ο οποίος είναι ένας από τους 20 ποδοσφαιριστές που έχει συμπεριλάβει ο προπονητής, Νίκος Αναστόπουλος, για την αναμέτρηση που θα ανοίξει την αυλαία της 2ης αγωνιστικής και στους δύο ομίλους. Στην 20άδα έχει συμπεριληφθεί και ο Ανδρέας Τάτος, ο οποίος έκανε αγώνα δρόμου για να καλύψει το χαμένο έδαφος που τον ανάγκασε να χάσει ένας επίμονος τραυματισμός.

Πιο συγκεκριμένα την αποστολή της Καλαμάτας απαρτίζουν οι: Ταΐρης, Μέντες, Ασίγκμπα, Μπακαγιόκο, Λουπάνο, Μαβινγκά, Κωνσταντινόπουλος, Αναστασόπουλος, Παπατόλιος, Καραγκούνης, Μπενίτεζ, Ματέους, Τριανταφυλλάκης, Κόκκορης, Μπόρχες, Πασάς, Ρόβας, Αρναρέλλης, Βασιλόγιαννης και Τάτος.

Νότιος Όμιλος
Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Σήμερα

Ολυμπιακός Β’-Καλαμάτα 1.45 μ.μ.

ΑΕΚ Ν’-Ηλιούπολη 3 μ.μ.

Αύριο 3 μ.μ.

ΟΦ Ιεράπετρας-ΠΑΟ Ρουφ

Ηρόδοτος-Απόλλων Σμύρνης

Παναχαϊκή-Επισκοπή

Κηφισιά-Αιγάλεω 3.45 μ.μ.

Δευτέρα 14/11, 3.15 μ.μ.

Προδευτική-Καλλιθέα

Ρεπό: Χανιά