Οι καιρικές συνθήκες καθυστέρησαν τη μετακόμιση από το Διοικητήριο

Οι καιρικές συνθήκες καθυστέρησαν  τη μετακόμιση από το Διοικητήριο

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεταφορά των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας από το Διοικητήριο, όπου θα ξεκινήσουν εργασίες αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του, στο κτήριο των πρώην Σχολών «Παπαφλέσσα».

Το χρονοδιάγραμμα που είχε ανακοινωθεί θα επιμηκυνθεί, καθώς φαίνεται πως οι υπηρεσίες δε θα είναι έτοιμες να υποδεχτούν το κοινό από σήμερα, όπως είχε προγραμματισθεί.

Όπως ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Βασίλης Καπέλιος, η μετακόμιση των υπηρεσιών ξεκίνησε κανονικά την Παρασκευή, όμως την Κυριακή «έμεινε πίσω» λόγω των καιρικών συνθηκών.

Σημείωσε ακόμη ότι μέχρι χθες το μεσημέρι είχαν μεταφερθεί στο κτήριο «Παπαφλέσσα» που θα στεγασθούν προσωρινά οι Διευθύνσεις Υγείας και Ανάπτυξης και το Τμήμα Περιβάλλοντος. Επίσης, είχε μεταφερθεί μέρος της Διεύθυνσης Διοικητικού και Οικονομικών και το γραφείο αντιπεριφερειάρχη.

Σήμερα θα γινόταν η μεταφορά της υπόλοιπης Διεύθυνσης Διοικητικού και Οικονομικού και αμέσως μετά θα ξεκινήσει η μεταφορά της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων. 

Από σήμερα λογικά θα λειτουργούσαν το γραφείο αντιπεριφερειάρχη, τμήματα της Διεύθυνσης Διοικητικού και Οικονομικού και το Τμήμα Πληροφορικής. Πιθανότατα θα λειτουργήσει και η Διεύθυνση Υγείας.

Κανονικά αναμένεται να λειτουργήσουν όλες οι υπηρεσίες από αύριο.

Της Βίκυς Βετουλάκη