Παράπονα Αναστόπουλου για τη διαιτησία στα Χανιά

Παράπονα Αναστόπουλου για τη διαιτησία στα Χανιά

Παράπονα από την διαιτησία του Βάτσιου είχε ο Νίκος Αναστόπουλος μετά το τέλος του ματς με τα Χανιά τονίζοντας παράλληλα ότι παρά την ήττα της ομάδας του κανένας δεν πήρε πρωτάθλημα από την 4η αγωνιστική. 

Αναλυτικά στις δηλώσεις του ο προπονητής της Καλαμάτας τόνισε: 

«Συγχαρητήρια στα Χανιά για τη νίκη τους. Ενώ μπήκαμε πάρα πολύ καλά στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο, εν συνεχεία τα Χανιά ισορρόπησαν το παιχνίδι με αποτέλεσμα να υπάρξει η ίδια φάση που έγινε στο πέναλτι τρεις φορές. Αυτό σημαίνει για μένα ότι δεν την αξιολογήσαμε σωστά και δε βάλαμε το μυαλό μας να δουλέψει στη συγκεκριμένη φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι ήταν ένας μονόλογος… Βέβαια να πω ότι υπήρχε και η φάση στο 45’ με το δοκάρι. Θα ήθελα όμως ν’ ανοίξω μία παρένθεση και να πω ότι ο διαιτητής, ο κ. Βάτσιος, στην ίδια περίπτωση ενήργησε διαφορετικά, δηλαδή στο 45’ υπάρχει μαρκάρισμα από πίσω του Μάναλη μπροστά στον δικό μας πάγκο και τιμωρείται ο παίκτης με απλή κίτρινη κάρτα και στο δεύτερο ημίχρονο στα τελευταία λεπτά γίνεται η φάση με τον Αναστασόπουλο όπου πάει να τσιμπήσει τη μπάλα, βάζει ο αντίπαλος το πόδι του και δείχνει κόκκινη κάρτα.

Δηλαδή για την ίδια φάση ο διαιτητής πήρε διαφορετικές αποφάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε ένας μονόλογος, αλλά αυτός ο μονόλογος ήταν ακίνδυνος υπό την έννοια ότι δεν βγάλαμε τις φάσεις. Αν δεν κάνεις φάσεις για να μπει γκολ πώς θα κερδίσεις το παιχνίδι;

Εν πάση περιπτώσει ήταν ένα παιχνίδι όπου θα μπορούσαμε τουλάχιστον να μην το χάσουμε, το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο, είμαστε μόλις στην 4η αγωνιστική, οπότε προχωράμε γιατί για μας είναι πολύ σημαντικό το τι θα γίνει το Μάιο και όχι τώρα. Κανείς δεν πήρε πρωτάθλημα ούτε την 5η, ούτε την 10η, ούτε την 15η αγωνιστική, πρωτάθλημα παίρνεις τον Μάιο που τελειώνει. Συνεχίζουμε και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι που έχουμε με την Επισκοπή στο γήπεδο μας γιατί η αλήθεια είναι ότι μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου το πρόγραμμα μας είναι δύσκολο, ο Δεκέμβριος θα είναι λιγάκι πιεστικός».

primesport.gr