Σε ρυθμούς Παναχαϊκής και με στόχο το 3χ3 η Καλαμάτα

Σε ρυθμούς Παναχαϊκής και με στόχο το 3χ3 η Καλαμάτα

Ενθουσιασμός υπάρχει τόσο στο ποδοσφαιρικό τμήμα όσο και στις τάξεις των φιλάθλων για το δυναμικό ξεκίνημα της Καλαμάτας στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2, που περιλαμβάνει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια (με Ηρόδοτο και Ολυμπιακό Β’), ενώ η παράλληλη πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος και τα νέα της κλήρωσης με τον ΠΑΟΚ επιτείνουν το πανηγυρικό κλίμα.

Όλα αυτά φυσικά με πλήρη συνείδηση ότι ο αγώνας έχει μόλις αρχίσει και κάθε παιχνίδι είναι «μάχη» που πρέπει να κερδηθεί, με τελικό στόχο την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Α’ Εθνική. Η συνέχεια περιλαμβάνει την Παρασκευή κιόλας το μεγάλο πελοποννησιακό ντέρμπι με την Παναχαϊκή, που θεωρείται άμεση «ανταγωνίστρια».

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 3.15 μ.μ. στο Στάδιο της Παραλίας και παρ’ ότι έχει «ζωντανή» τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3, οι «μελανόλευκοι» περιμένουν δυναμική παρουσία του κόσμου. Μάλιστα από την ΠΑΕ ανακοινώθηκε ότι με απόφαση του προέδρου, Γιώργου Πρασά -ο οποίος έχει κάνει τα μέγιστα για να δημιουργηθεί αυτή η ομάδα που μπορεί να υποστηρίξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον μεγάλο στόχο- θα ισχύσει γενική είσοδος 10 ευρώ.

Οδηγεί την κούρσα των σκόρερ ο Πασάς
Ο Γιάννης Πασάς είναι μέχρι στιγμής ο …μίστερ γκολ όχι μόνο της Καλαμάτας, αλλά και της κατηγορίας. Με …φόρα από πέρυσι, οπότε είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, έχει φτάσει ήδη τα 3 γκολ σε 2 αγώνες (2 στο γήπεδο του Ρέντη με τον Ολυμπιακό την περασμένη Κυριακή και 1 στην πρεμιέρα με τον Ηρόδοτο). Στον πίνακα των σκόρερ του Νότιου Ομίλου, υπάρχει και το όνομα του Χρήστου Ρόβα, ο οποίος επίσης είχε βρει δίχτυα στο ματς της 1ης αγωνιστικής με τους Κρητικούς.

Αποχώρησε ο προπονητής τερματοφυλάκων
Ο Ρόμπσον ντος Σάντος αποτελεί παρελθόν από το τεχνικό τιμ της Καλαμάτας. Ο Βραζιλιάνος προπονητής τερματοφυλάκων είχε αντικαταστήσει τον Εμπέντε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και συνέχισε μετά την αλλαγή σκυτάλης Αναστόπουλου αντί Τσιώλη στον πάγκο, όμως όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ τις τελευταίες μέρες αποχώρησε για προσωπικούς λόγους. Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης Ντος Σάντος.

Και η Pantony Caffe & Gelato χορηγός της ΠΑΕ
Τέλος, η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της, με την εταιρεία Pantony Caffe & Gelato για την περίοδο 2022-2023, η οποία θα αποτελέσει έναν από τους Επίσημους Χορηγούς της ομάδας μας.