Συγκλονιστικός ο Παναγιώτης Καρούτζος

Συγκλονιστικός ο Παναγιώτης Καρούτζος

Πριν από μερικές εβδομάδες είχαμε δημοσιεύσει συνέντευξη του Παναγιώτη Καρούτζου, ενός αθλητή του στίβου που, παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, καταφέρνει να πρωταγωνιστεί στο άθλημα.

Στη συνέντευξη είχε δηλώσει ότι στόχος του στον 39ο Μαραθώνιο της Αθήνας, που διεξήχθη την Κυριακή, ήταν τουλάχιστον να βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα.

Όταν, λοιπόν, την Κυριακή άρχισαν να φθάνουν οι πρώτοι δρομείς του Μαραθωνίου, αναζητούσα τον Καρούτζο, ενώ μέσω της εφαρμογής του αγώνα φαινόταν ότι έχει μείνει πολύ πίσω.

Τι, τελικά, είχε συμβεί; Με το τεράστιο μεγαλείο ψυχής που διαθέτει και απέδειξε την Κυριακή, αποφάσισε να αφήσει τις πρωτιές και τους τίτλους και να τρέξει, σπρώχνοντας το αναπηρικό αμαξίδιο της Νανάς.

Μάλιστα, μετά τον αγώνα, που τον έκαναν σε 3 ώρες και 37 λεπτά, κάτι που λίγη σημασία έχει σε τέτοιες περιπτώσεις, έγραψε στο Facebook: “«Η μεγαλύτερη βόλτα που έχω πάει!”. Αυτή ήταν η φράση της Νανάς σήμερα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα! Διανύσαμε μαζί 42.195m σε 3h37min. Ένα μεγάλο μπράβο στους ανθρώπους που βοήθησαν να βρεθούν τα συγκεκριμένα άτομα σήμερα στην αφετηρία. Εγώ θα είμαι δίπλα τους να βοηθάω για το σκοπό τους με όποιον τρόπο μπορώ. Σε ευχαριστώ, Νανά! Καλές βόλτες σε όλους!!! #τρεξεμαζιμου».

Πραγματικά, ό,τι και να γράψω για αυτόν τον άνθρωπο, είναι λίγο…
Παναγιώτη, απλά υποκλίνομαι, όπως και πολλοί ακόμα πιστεύω.
Π.Μπ.