Τα αποτελέσματα των εκλογών του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μεσσηνίας

Τα αποτελέσματα των εκλογών του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μεσσηνίας

Επικυρώθηκαν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου οι εκλογές του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μεσσηνίας που διεξήχθηκαν την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, με συμμετοχή που ξεπέρασε το 80%.

Συγκεκριμένα, η παράταξη «Ενωτική Συνεργασία Φαρμακοποιών Μεσσηνίας» υπερίσχυσε στις εκλογές με 105 ψήφους (8 έδρες) έναντι των 17 ψήφων (1έδρα) της παράταξης «Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Φαρμακοποιών Μεσσηνίας».

Για το Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγεται ο νυν πρόεδρος του Συλλόγου Αργυρόπουλος Σωτήριος (32 ψήφοι), καθώς και οι φαρμακοποιοί: Αγγελόπουλος Αλέξανδρος (4 ψήφοι), Λάγγης Αλέξανδρος (10 ψήφοι), Ματθιόπουλος Νικόλαος (19 ψήφοι), Μουτεβελής Κωνσταντίνος (8 ψήφοι), Μπουζιάνης Παύλος (16 ψήφοι), Παπανικολάου Περικλής (7 ψήφοι), Περρωτής Ιάκωβος (4 ψήφοι) και Σταυρόπουλος Σταύρος (10 ψήφοι).

Για το Πειθαρχικό Συμβούλιο εκλέγεται ο νυν πρόεδρος Παπαθεοδοσίου Βασίλειος με αναπληρωματικό μέλος τον Χάντζο Βασίλειο. Τέλος, στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο εκλέγονται ως εκλέκτορες οι Καμινιώτης Στέφανος, Ματθιόπουλος Νικόλαος και Μπουζιάνης Παύλος.

Αύριο Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, μάλιστα, στα γραφεία του συλλόγου θα συνεδριάσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τη συγκρότησή του σε Σώμα.