Βγαίνει σήμερα η αποστολή της Καλαμάτας και …αντι-Ρόμπσον ο Παναγιωτόπουλος

Βγαίνει σήμερα η αποστολή της Καλαμάτας και …αντι-Ρόμπσον ο Παναγιωτόπουλος

Ολοκληρώνεται σήμερα στα Παλιάμπελα η προετοιμασία της Καλαμάτας για τη μεγάλη αναμέτρηση της Παρασκευής κόντρα στην Παναχαϊκή (3.15 μ.μ. στο Στάδιο της Παραλίας).

Ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και θα έχει την ευκαιρία να βγάλει την καλύτερη δυνατή 20άδα, που αναμένεται να ανακοινωθεί μετά την προπόνηση.

Ο έμπειρος τεχνικός θα έχει και πάλι πλήρες βοηθητικό τιμ στο πλευρό του, καθώς μετά την αποχώρηση του προπονητή τερματοφυλάκων Ρόμπσον ντος Σάντος, η ΠΑΕ ανακοίνωσε χθες την έναρξη της συνεργασίας με τον Αντώνη Παναγιωτόπουλο.

Ο 47χρονος προπονητής τερματοφυλάκων τα τελευταία τρία χρόνια εργαζόταν στη Σούπερ Λιγκ στην ομάδα του Βόλου, ενώ έχει επίσης εργαστεί σε Αιγάλεω, Ιωνικό, Αήττητο Σπάτων, Αχαρναϊκό και Εθνικό.

«Ευχόμαστε καλή συνεργασία και αποδοτική δουλειά με τους εξαιρετικούς τερματοφύλακες που έχουμε στην ομάδα μας» καταλήγει η ανακοίνωση της Μαύρης Θύελλας.

-Όπως έκανε γνωστό η διοργανώτρια ο αγώνας ανάμεσα στις ΠΑΕ ΠΑΟ Ρουφ – ΠΑΕ Κηφισιά που έχει ορισθεί για τη Δευτέρα 21/11 θα διεξαχθεί το Σάββατο 19.11.2022 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Σ. Γιαλαμπίδης.