Χριστούγεννα στην παραλία της Καλαμάτας

Χριστούγεννα στην παραλία της Καλαμάτας

Μπορεί το ημερολόγιο να δείχνει 26 Δεκεμβρίου όμως ο καιρός φαίνεται ότι έχει διαφορετική άποψη, αφού τις τελευταία μέρες και στην περιοχή μας επικρατεί καλοκαιρία ασυνήθιστη για την εποχή.

Μάλιστα σήμερα, εκατοντάδες ήταν αυτοί, που εκμεταλλεύτηκαν την αργία και βρέθηκαν στην παραλία της Καλαμάτας και είτε έκαναν την βόλτα τους είτε κολύμπησαν.

Να σημειωθεί ότι η καλοκαιρία αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες.


Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις
Σημείο αναφοράς για ντόπιους και επισκέπτες και ο Χριστουγεννιάτικος Σταθμός του Αϊ Βασίλη στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, με χριστουγεννιάτικη αγορά με γλυκές λιχουδιές, με το σπιτάκι του Αϊ Βασίλη και των ξωτικών, με το ταχυδρομείο των ευχών, αλλά και το παγοδρόμιο και το μπάντζι τραμπολίνο.

Ανήμερα των Χριστουγέννων, οι Ιεροί Ναοί ήταν κατάμεστοι και κέντρο των θρησκευτικών εκδηλώσεων αποτέλεσε ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός της Υπαπαντής.

Παράλληλα, οι εκδηλώσεις του Δήμου Καλαμάτας, στο πλαίσιο της γιορτινής περιόδου, συνεχίζονται.

Το βράδυ βράδυ της Τρίτης θα δοθεί στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας με θέμα «Χριστούγεννα στην πόλη».

Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, στις 11.00 στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, η Δημοτική Φιλαρμονική θα αποδώσει κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, στις 7.00 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου έχει προγραμματιστεί μεγάλη συναυλία με τη συμμετοχή μουσικών της πόλης.

Οι εορταστικές δράσεις μέχρι την Πρωτοχρονιά θα είναι καθημερινές στην κεντρική πλατεία, στα παραμυθόσπιτα και τα δεντρόσπιτα.
Π.Μπ.