Εμπορικός Σύλλογος Μεσσήνης “Ερμής”: Εθιμοτυπική επίσκεψη στο δήμαρχο και ανταλλαγή απόψεων

Εμπορικός Σύλλογος Μεσσήνης “Ερμής”: Εθιμοτυπική επίσκεψη στο δήμαρχο  και ανταλλαγή απόψεων

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο δήμαρχο Γιώργο Αθανασόπουλο πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή το νεοσύστατο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Μεσσήνης και διατύπωσε θέματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις της περιοχής.

Συγκεκριμένα, τα θέματα που τέθηκαν προς συζήτηση και ανταλλάχθηκαν απόψεις ήταν τα εξής:

-Η έναρξη του έργου «Ανοιχτό κέντρο εμπορίου» στο πλαίσιο του οποίου επαναδιατυπώθηκε η πρόταση να συμπεριληφθεί η πλήρης ανάπλαση της οδού 28ης Οκτωβρίου, καθώς και η ανάπλαση της περιοχής πέριξ του σιντριβανιού στην κεντρική πλατεία με τη διαμόρφωση του δαπέδου στο χώρο των εστιατορίων, για να διευθετηθεί το πρόβλημα της απορροής των υδάτων, αλλά και η δημιουργία κινήτρων προς τις επιχειρήσεις για αντικατάσταση των κιοσκιών με ομοιόμορφες και καλαίσθητες κατασκευές

-Η ενδυνάμωση της Δημοτικής Αστυνομίας -Η δημιουργία ενημερωτικού φυλλαδίου – τουριστικού οδηγού του Δήμου

-Η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και των επιχειρήσεων μέσα από πραγματοποίηση περισσότερων κοινών εκδηλώσεων και δράσεων.

Ο κ. Αθανασόπουλος, αφού άκουσε προσεκτικά τα θέματα που τέθηκαν προς συζήτηση, ενημέρωσε για την εξέλιξη του έργου «Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου», παρουσίασε τις προτάσεις του για τα παραπάνω θέματα, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα ιεραρχηθούν και θα αναζητηθούν λύσεις το συντομότερο δυνατόν.

Επιπλέον, πρότεινε και συμφωνήθηκε να καθιερωθεί μηνιαία συνάντηση μεταξύ διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Μεσσήνης και του ιδίου, ώστε να επιτευχθεί ακόμη καλύτερη συνεργασία, ανταλλαγή προτάσεων και ενημέρωση για τρέχοντα ζητήματα.

Τέλος, σε θερμό κλίμα ανταλλάχθηκαν ευχές για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!