Φορτωμένο πρόγραμμα για την Καλαμάτα με κρίσιμα ματς

Φορτωμένο πρόγραμμα για την Καλαμάτα με κρίσιμα ματς

Η Καλαμάτα έχει κάνει μέτριο ξεκίνημα στο εφετινό πρωτάθλημα της Super League 2 και μετά τη διεξαγωγή των πρώτων 8 αγωνιστικών  βρίσκεται 8 βαθμούς πίσω από την Κηφισιά η οποία οδηγεί την «κούρσα» στον 2ο Όμιλο (Νότιο).

Σίγουρα το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο, αλλά η «Μαύρη Θύελλα» για να επιτύχει το μεγάλο στόχο της, που είναι η κατάκτηση του τίτλου, πρέπει να παρουσιαστεί πολύ βελτιωμένη στη συνέχεια και να έχει όσο γίνεται λιγότερες βαθμολογικές απώλειες (ειδικά εντός έδρας). Επιπροσθέτως πρέπει να υπάρξει και μετεγγραφική ενίσχυση, καθώς το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι πολύ απαιτητικό.

Με την έλευση του νέου έτους και σε διάστημα ολίγων ημερών, η Καλαμάτα  θα δώσει τρία πολύ κρίσιμα ματς, τα δύο πρώτα είναι για το πρωτάθλημα της Super League 2 όπου η τοπική μας ομάδα θα «κοντραριστεί» με το Αιγάλεω στην Αθήνα (για την 9η αγωνιστική) και τον ΠΑΟ Ρουφ (για τη 10η αγωνιστική) στο Στάδιο Παραλίας στις 4 και 7 Ιανουαρίου αντίστοιχα. Ακολούθως, στις 10 του ίδιου μήνα, θ’ αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο Τούμπας για τη ρεβάνς της δ΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Τα δύο ματς του πρωταθλήματος της Super League 2 είναι ιδιαίτερα κρίσιμα  και η Καλαμάτα θέλει μόνο νίκες για να μειώσει τη διαφορά της από την κορυφή.

Όσο για τον αγώνα κόντρα στο «Δικέφαλο του Βορρά» έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον (ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη του στο πρώτο ματς έχει αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση).

Στη «Μαύρη Θύελλα» τους αγώνες με τον ΠΑΟΚ τους βλέπουν ως γιορτή.

Όσον αφορά τώρα στην προετοιμασία, αυτή συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και ο τεχνικός Νίκος Αναστόπουλος με τους ποδοσφαιριστές του ευελπιστούν σε ένα νέο ξεκίνημα στο ματς με το Αιγάλεω.