Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πύλο με τον Πασχάλη

Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου  στην Πύλο με τον Πασχάλη

Με μεγάλη επιτυχία έγινε χτες το βράδυ η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Πύλου, στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων.

Το πάρτι που ξεκίνησε το απόγευμα για μικρούς και μεγάλους, έδωσε το καλύτερο έναυσμα για τη συναυλία του Πασχάλη, ο οποίος τραγούδησε μαζί με τη μπάντα του και τον Στέλιο Mac.

Ο αειθαλής τραγουδοποιός θύμισε όλες τις μεγάλες του επιτυχίες από την εποχή της άνθισης της Ελληνικής ποπ, με αποτέλεσμα να γίνει ένα με το κοινό και τα τραγούδια να δημιουργήσουν στους παρευρισκόμενους κέφι και ευφορία.

Ο Δήμος Πύλου – Νέστορος είχε ήδη επιμεληθεί και το στολισμό της πλατείας τις προηγούμενες ημέρες, έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή. Πολύς κόσμος έδωσε το “παρών” και ευχαριστήθηκε τη βραδιά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το πάρτι συνεχίζεται απόψε στη Χώρα στον Άγιο Γεώργιο (προαύλιο), με τη Χριστίνα Γκόλια. 

Ο δήμαρχος Παναγιώτης Καρβέλας ευχαρίστησε τους μουσικούς και όλους τους δημότες που τίμησαν τη βραδιά και είπε πως ως Δήμος “πήραμε νοερή “σκυτάλη” από τις εκδηλώσεις για τα Ναβαρίνεια, και συνεχίζουμε τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα φετινά Χριστούγεννα.

Είμαστε σίγουροι και αυτές οι εκδηλώσεις είχαν απόλυτη επιτυχία και χαρακτηρίστηκαν από μεγάλη συμμετοχή. Είμαστε χαρούμενοι, γιατί φέτος γιορτάζουμε πιο “κανονικά”, πιο κοντά ο ένας με τον άλλον, μονιασμένοι και με ελπίδα για ένα καλύτερο 2023″.

Στη φωταγώγηση βρέθηκαν ακόμα ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Καπέλιος, οι αντιδήμαρχοι Η. Κανάκης, Δ. Γαϊτάνης, Μ. Καραβίδας, Αν. Χρονόπουλος, ο πρόεδρος της Πύλου Ηλίας Γουρνάς, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Ρομπάκης και ο γ.γ. του Δήμου Βασίλης Τσώνης.