Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας: Προβολή με “Το ταξίδι ενός ήρωα στον Τρίτο Πόλο”

Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας: Προβολή με “Το ταξίδι ενός ήρωα στον Τρίτο Πόλο”

Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, στο νέο χώρο προβολών του Κέντρου, Κουτσομητοπούλου 6, στις 8.30 μ.μ., θα προβληθεί η ταινία – ντοκιμαντέρ των Άντρι Μάγναστον, Άνι Ολαφσντότιρ “Το ταξίδι ενός ήρωα στον Τρίτο Πόλο”, ένα διπολικό μουσικό ταξίδι με ελέφαντες”  ακολουθεί την Άννα Τάρα Έντουαρτς, μια Ισλανδή μεγαλωμένη στο Νεπάλ και τoν θρυλικό μουσικό Χόγκνι Έγκιλσον, οι οποίοι ταξιδεύουν προς το σπίτι που μεγάλωσε η Άννα μέσα στην ζούγκλα.

Μέσα από αυτό το ταξίδι, η ταινία εξερευνεί τα δεινά αλλά και τις υπερδυνάμεις που προκύπτουν από τη διπολική διαταραχή. Η αποστολή τους… να ενημερώσουν τον κόσμο σχετικά με αυτήν την ασθένεια και να βοηθήσουν τους ασθενείς να συμβιβαστούν με τις επιπτώσεις που φέρνει η ασθένεια στις ζωές τους.   

H ταινία – ντοκιμαντέρ “Tο ταξίδι του ήρωα στον Τρίτο Πόλο”, μέρος του προγράμματος του 8ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου, είναι την ίδια στιγμή μια έξυπνη, ευαίσθητη και διασκεδαστική έρευνα πάνω στο θέμα της ψυχικής υγείας, ειπωμένη μέσα από μια απροσδόκητη ιστορία μιας φιλίας.  

Η διάρκεια της ταινίας είναι 78 λεπτά.

Γενική είσοδος: 2 ευρώ.