Μεγάλη συναυλία με Καλαματιανούς μουσικούς απόψε στην κεντρική πλατεία

Μεγάλη συναυλία με Καλαματιανούς μουσικούς απόψε στην κεντρική πλατεία

Προτελευταία εκδήλωση για το 2022 θα είναι η μεγάλη συναυλία που θα ξεκινήσει σήμερα στις 7.00 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας, όπου θα συμμετέχουν 10 τραγουδιστές και 10 μουσικοί από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Χθες, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, δήλωσε ότι η πόλη έχει φορέσει τα γιορτινά της με εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους σε πολλές περιοχές του Δήμου Καλαμάτας, με στόχο να δημιουργηθεί εορταστικό κλίμα, να φύγει η μιζέρια και ο κόσμος να χαμογελάσει και να περάσει όμορφα.

Ο ίδιος δήλωσε χαρούμενος για την αποψινή συναυλία, αφού θα συμμετέχουν Καλαματιανοί καλλιτέχνες, ενώ κλείνοντας κάλεσε τον κόσμο να δώσει το «παρών», τόσο στη συναυλία όσο και στην πόλη γενικότερα.

Με τη σειρά του ο πρόεδρος της «Φάρις», Παντελής Δρούγας, υποσχέθηκε μια ξεχωριστή συναυλία, ενώ ευχαρίστησε το Σωματείο Μουσικών Μεσσηνίας για τη συμμετοχή των μελών του.

Εκ μέρους του Σωματείου, ο πρόεδρος Παναγιώτης Μάλαμας δήλωσε χαρούμενος για την αποψινή συναυλία και, όπως έκανε γνωστό, είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται όλοι για ένα μουσικό αποτέλεσμα:

Μουσικοί: Δημήτρης Αθανασακόπουλος μπουζούκι, Κωνσταντίνος Βέλμαχος κιθάρα, Μιχάλης Καραγιάννης ηλεκτρική κιθάρα, Χρήστος Κοτσομύτης τύμπανα, Μέτα Ελής κρουστά, Βασίλης Μπάζιος πλήκτρα, Περικλής Παπακωνσταντίνου μπάσο, Δημήτρης Πράσινος μπουζούκι, Θανάσης Σταυριανέας κλαρίνο.

Επιμέλεια μουσικής: Χρήστος Λυμπερόπουλος.

Τραγούδι: Εβελίνα Αντωνοπούλου, Γιώργος Δικαίος, Κωνσταντίνα Θεοδωροπούλου, Γιάννης Καλογερόπουλος, Ηρώ Κωνσταντοπούλου, Παναγιώτης Λογιώτης, Νάντια Μερκούρη, Μαρία Ξυπόλυτου και Παναγιώτης Μάλαμας.

Κλείνοντας ο κ. Μάλαμας έκανε γνωστό ότι η συναυλία θα ξεκινήσει με τον Γιώργο Σεντεμέντε, γνωστό και ως «Εισαγγελέα», ο οποίος για 10 λεπτά θα τραγουδήσει ραπ. Θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι με ροκ, παραδοσιακά και, τέλος, κάλαντα, με κοινό στόχο να περάσει καλά ο κόσμος.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι αύριο στις 11.30 το βράδυ ο Δήμος Καλαμάτας διοργανώνει εκδήλωση στην κεντρική πλατεία, όπου παρουσία της Φιλαρμονικής θα γίνει η υποδοχή του 2023.
Π.Μπ.