Ορίστηκε το παιχνίδι Κυπέλλου της Καλαμάτας με τον ΠΑΟΚ

Ορίστηκε το παιχνίδι Κυπέλλου της Καλαμάτας με τον ΠΑΟΚ

Από σήμερα εισιτήρια για την αναμέτρηση με την Επισκοπή

Γενική είσοδος 10 ευρώ θα ισχύσει και για τον προσεχή αγώνα της Καλαμάτας με την Επισκοπή, ενώ παράλληλα θα λειτουργήσει η οικογενειακή κερκίδα. Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους σήμερα και αύριο (1-2/12) από τις 9.00 μέχρι τις 17.00 από τα γραφεία της ΠΑΕ, Αμβροσίου Φραντζή 14 και την Κυριακή (4/12) από τις 12.30 στα εκδοτήρια του Σταδίου της Παραλίας. Υπενθυμίζεται ότι η αναμέτρηση με τους Κρητικούς θα ξεκινήσει στις 2.30 μ.μ. την Κυριακή και είναι για την 5η αγωνιστική της Super League 2.

Η Μαύρη Θύελλα περιμένει δυναμική παρουσία του κόσμου της, προκειμένου να ενισχύσει τους ποδοσφαιριστές στην προσπάθεια επιστροφής στις νίκες, με την επισήμανση της έγκαιρης προμήθειας εισιτηρίων και προσέλευσης στο γήπεδο προς αποφυγή συγχρωτισμού.

Ορίστηκε για Τετάρτη 14/12 το Κύπελλο με ΠΑΟΚ
Μετά την Επισκοπή η Καλαμάτα θα κάνει το κανονικό της ρεπό (6η αγωνιστική 10-12/12) για το πρωτάθλημα και αυτή είναι μια ευτυχής συγκυρία, αφού οι ποδοσφαιριστές θα εμφανιστούν ξεκούραστοι για το σπουδαίο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ που ορίστηκε να διεξαχθεί στο Στάδιο της Παραλίας την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου (θα ακολουθήσει τη νέα χρονιά η ρεβάνς στην Τούμπα). Ο Δεκέμβριος θα κλείσει με την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης (7η αγωνιστική, Σάββατο 17/12) και το Καλαμάτα-Ηλιούπολη (Τετάρτη 21/12).