Θέματα του ΕΚΑΒ συζητήθηκαν σε συνάντηση στην Περιφέρεια

Θέματα του ΕΚΑΒ συζητήθηκαν σε συνάντηση στην Περιφέρεια

Μία ακόμα συνάντηση για θέματα παροχής υπηρεσιών και εξυπηρέτησης του κοινού από το ΕΚΑΒ είχε στην Τρίπολη ο αντιπεριφερειάρχης Διοικητικών, Οικονομικών, Εκπαιδευτικών Θεμάτων και Δίκαιης Μετάβασης, Χρήστος Λαμπρόπουλος.

Στη συνάντηση που ο Χρ. Λαμπρόπουλος είχε με τον αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ Παναγιώτη Κουτσουμπέλη και το διευθυντή του παραρτήματος Τρίπολης του ΕΚΑΒ, Κώστα Κατσαρό, συζητήθηκαν αναλυτικά οι ανάγκες του ΕΚΑΒ της 10ης Περιφέρειας και η δυνατότητα χρηματοδότησής του μέσω του νέου ΠΕΠ/ΕΣΠΑ 2021 – 2027.

Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του ΕΚΑΒ, ενώ έχουν προηγηθεί άλλες συναντήσεις τόσο με τον Χρ. Λαμπρόπουλο και τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, Μανώλη Σκαντζό, όσο και με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Λαμπρόπουλος τόνισε πως το ΕΚΑΒ «προσφέρει, σε καθημερινή βάση, τις υπηρεσίες του και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις υπό δύσκολες συνθήκες, και η Περιφέρεια δεν μπορεί παρά να συνδράμει στο έργο του με κάθε τρόπο που μπορεί και ο οποίος απορρέει τόσο από τις δυνατότητές της όσο και από τις αρμοδιότητες που έχει στο συγκεκριμένο θέμα».

Επισήμανε, εξάλλου, πως «η Περιφέρεια Πελοποννήσου βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους εκπροσώπους του ΕΚΑΒ, ώστε να έχει άμεση ενημέρωση και να εντάσσει προς χρηματοδότηση έργα βάσει των πραγματικών αναγκών του στην περιοχή της».

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ