Ασφαλτόστρωση στην οδό Ψαρών, ολοκληρώνεται η διάνοιξη

Ασφαλτόστρωση στην οδό Ψαρών, ολοκληρώνεται η διάνοιξη

Εργασίες ασφαλτόστρωσης πραγματοποιήθηκαν χθες στο τμήμα της οδού Ψαρών που πρόσφατα διανοίχθηκε, προκειμένου να δοθεί τις επόμενες μέρες στην κυκλοφορία. Πρόκειται για δρόμο στρατηγικής σημασίας για τη λειτουργία της κεντροδυτικής πόλης και τη σύνδεσή της με το λιμάνι.

Για τις εργασίες που ολοκληρώνονται, καθώς της ασφαλτόστρωσης έχουν προηγηθεί εργασίες κατασκευής ρειθροκρασπέδων, τα απαραίτητα δίκτυα από τη ΔΕΥΑ Καλαμάτας, αλλά και η τοποθέτηση αυτόνομων φωτιστικών σωμάτων led, ενημερώθηκε ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, παρουσία του αντιδημάρχου Δημήτρη Μαστραγγελόπουλου.

Όπως σημείωσε ο δήμαρχος, με την ολοκλήρωση της διάνοιξης στην οδό Ψαρών θα αλλάξει όλη η περιοχή. Επίσης, αναφέρθηκε στη διάνοιξη που το αμέσως επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί ανατολικά του Ιερού Ναού Αναστάσεως στην παραλία, ενώ ενημέρωσε ότι ολοκληρώνονται οι σχετικές διαδικασίες που αφορούν στο δάνειο από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, προκειμένου να εκταμιευτεί η πρώτη δόση (περί το 1 εκατομμύριο ευρώ) για την οδό Βουλγαροκτόνου.