Αθλητικά είδη: Δύο νέες αφίξεις αλλάζουν ξανά τα δεδομένα στην Καλαμάτα

Αθλητικά είδη: Δύο νέες αφίξεις αλλάζουν ξανά τα δεδομένα στην Καλαμάτα

Εδώ και χρόνια λειτουργούν στην Καλαμάτα μεγάλες αλυσίδες αθλητικών ειδών. Μάλιστα, στο παρελθόν είχαν ανοίξει καταστήματα και από τις ίδιες τις εταιρείες (Nike & Adidas), αλλά το εγχείρημά τους δεν πέτυχε και έκλεισαν.

Επιστρέφοντας τώρα σε αυτές που συνεχίζουν στην Καλαμάτα, πρόκειται για αλυσίδες με πολλά καταστήματα σε όλη τη χώρα, ενώ σε αυτές έρχονται να προστεθούν δύο ακόμα.

Ειδικότερα, πρώτη είναι η Sport Vision, που διαθέτει καταστήματα και εκτός Ελλάδας. Πρόκειται για εταιρεία σερβικών συμφερόντων που αυτή την περίοδο ετοιμάζει τετραπλό χτύπημα, με νέα καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα και Καλαμάτα.

Στην Καλαμάτα το κατάστημα θα λειτουργήσει, όπως είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν, στον κινηματογράφο Βακαλοπούλειο, όπου εδώ και καιρό εκτελούνται εργασίες και, όπως όλα δείχνουν, θα αλλάξει εντελώς μορφή.

Το δεύτερο «χτύπημα» είναι από την Zakcret, που διατηρεί καταστήματα σε πολλά σημεία της χώρας, ενώ στην Καλαμάτα αναμένεται να λειτουργήσει δύο, με το ένα από αυτά να είναι outlet.
Π.Μπ.