Costa Navarino: Υποδέχεται τη σεζόν με σημαντικές αφίξεις και μοναδικές εμπειρίες

Costa Navarino: Υποδέχεται τη σεζόν με σημαντικές  αφίξεις και μοναδικές εμπειρίες

Η φετινή σεζόν ξεκινά δυναμικά στην Costa Navarino με το άνοιγμα του ξενοδοχείου The Westin Resort Costa Navarino στις 19 Φεβρουαρίου. Σε έναν ιδανικό προορισμό για οικογένειες και για αθλητικές εξορμήσεις, το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας θα δώσει την καλύτερη αφορμή για μια απόδραση στη μεσσηνιακή φύση, με δραστηριότητες εμπνευσμένες από τα έθιμα και στις παραδόσεις της περιοχής.

Η λειτουργία των τεσσάρων γηπέδων γκολφ ξεκινά στις 20 Φεβρουαρίου, ενώ από το Μάρτιο το Mouratoglou Tennis Center θα καλωσορίσει παίκτες όλων των επιπέδων, σε 16 σύγχρονα γήπεδα.

Το γεμάτο ενέργεια W Costa Navarino, που έκανε το ντεμπούτο του μέσα στο 2022, θα ανοίξει στις 5 Απριλίου, παρουσιάζοντας νέες σουίτες και βίλες 2 & 3 υπνοδωματίων αντίστοιχα, με ιδιωτικές πισίνες, καθώς και ένα νέο χώρο εκδηλώσεων.

Το δυναμικό πρόγραμμα του W Costa Navarino θα δώσει και φέτος βήμα στη συμπερίληψη και τη διαφορετικότητα.

Στις 13 Απριλίου ξεκινά τη λειτουργία του και το πολυτελές The Romanos, a Luxury Collection Resort. Σε ένα περιβάλλον αυθεντικής πολυτέλειας οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν μία από τις βίλες και σουίτες της συλλογής Ionian Exclusive, απολαμβάνοντας εξατομικευμένες εμπειρίες, απόλυτη ιδιωτικότητα και άμεση πρόσβαση στη θάλασσα.

Η άφιξη της Navarino Agora -που θα αποτελέσει σημείο συνάντησης για όλους τους επισκέπτες της Costa Navarino αλλά και Μεσσηνίας- καθώς και του νέου Watersports Hub, με πλήθος θαλάσσιων αθλημάτων, τον Απρίλιο, συμπληρώνουν τη μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων που προσφέρει ο προορισμός.

Παράλληλα, πάνω από 15 νέες προτάσεις εστίασης θα ενισχύσουν σημαντικά τη γαστρονομική εμπειρία. Το καλοκαίρι αναμένεται η άφιξη του πρώτου ξενοδοχείου Mandarin Oriental στην Ελλάδα -ένα από τα κορυφαία διεθνώς brand φιλοξενίας- στην περιοχή Navarino Bay.