Διοικητής στους «Αδιάφθορους» ο Π. Πούπουζας, για Τρίπολη ετοιμάζεται ο Αξιοτόπουλος

Διοικητής στους «Αδιάφθορους» ο Π. Πούπουζας,  για Τρίπολη ετοιμάζεται ο Αξιοτόπουλος

Άρχισαν χθες και συνεχίζονται με ταχείς ρυθμούς οι κρίσεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η διαδικασία χθες σταμάτησε στις τοποθετήσεις των ταξιάρχων και των αστυνομικών διευθυντών.

Με τις κρίσεις προήχθη σε υποστράτηγο ο Μεσσήνιος γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Πελοποννήσου, Παναγιώτης Πούπουζας, και με προσωπική εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, τοποθετείται στη θέση του διοικητή της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, που «χήρεψε» μετά την αποστρατεία του Ηλία Κοσσυβάκη.

Επίσης, με απόφαση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα, τοποθετήθηκε ο αντιστράτηγος Σπυρίδων Σκλάβος ως γενικός επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος.

Διατηρητέοι κρίθηκαν οι Μεσσήνιοι ταξίαρχοι Ηλίας Αξιοτόπουλος, που υπηρετεί ως αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας και οι πληροφορίες θέλουν να «ανηφορίζει» για Τρίπολη και να αναλαμβάνει καθήκοντα γενικού περιφερειακού αστυνομικού διευθυντή Πελοποννήσου στη θέση του κ. Πούπουζα, και Παναγιώτης Μάνδαλος, ο οποίος υπηρετεί στην Τρίπολη ως βοηθός γενικού περιφερειακού αστυνομικού διευθυντή Πελοποννήσου και οι πληροφορίες θέλουν να «κατηφορίζει» και να αναλαμβάνει την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, στη θέση του κ. Αξιοτόπουλου.
B.B.