ΕΠΣ Μεσσηνίας: Εκτός πρωταθλημάτων Α1 και Β’ οι ομάδες που δεν έχουν εγγραφεί στο Μητρώο

ΕΠΣ Μεσσηνίας: Εκτός πρωταθλημάτων Α1 και Β’ οι ομάδες που δεν έχουν εγγραφεί στο Μητρώο

Συνάντηση με εκπροσώπους σωματείων που δεν έχουν εγγραφεί στο Μητρώο της ΓΓΑ είχε χθες βράδυ η διοίκηση της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Στην εν λόγω συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της  Ένωσης  Βασίλης  Σπηλιώτης, ο Α ‘ Αντιπρόεδρος Ηλίας Αλεξανδρόπουλος, τα μέλη του Δ.Σ. Βασίλης Αθανασόπουλος, Πέτρος Αλάμαρας και εκπρόσωποι του Ολυμπιακού Καλαμάτας, του Πανιωνίου, του Δωριέα Δωρίου, του Ολυμπιακού Διαβολιτσίου, του ΑΟ Λεΐκων (Α1 Κατηγορία) και του ΑΟ Νέδουσας Αλαγονίας (Β’ Τοπικη).

Όπως  ανέφερε ο κ. Σπηλιώτης τα 11 σωματεία που δεν έχουν εγγραφεί στο Μητρώο, εφόσον δεν ανοίγει τελικά η πλατφόρμα της ΓΓΑ, αποβάλλονται από τα πρωταθλήματα της Α1 και Β Τοπικής.

Επίσης, γνωστοποίησε ότι το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν πιέσεις από τις ομάδες που ήδη αγωνίζονται κανονικά και από αυτές που είναι εκτός Μητρώου, ενώ είναι λογικό οι ποδοσφαιριστές να θέλουν να αποχωρήσουν από σωματεία που δεν παίζουν.

Τόνισε, δε, ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού είχε πει το Νοέμβριο θα  άνοιγε ξανά η πλατφόρμα για το Μητρώο  κάτι που δεν συνέβη τελικά, επομένως την ευθύνη την έχει η Πολιτεία. Ο πρόεδρος της  ΕΠΣ Μεσσηνίας πρόσθεσε ακόμη ότι το Μητρώο αναμένεται να ανοίξει  τον Φεβρουάριο.

Τέλος, την προσεχή εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της διοίκησης της ΕΠΣΜ με τα σωματεία που έχουν εγγραφεί στο Μητρώο και συμμετέχουν κανονικά στα τοπικά πρωταθλήματα, στην οποία θα γίνει τροποποίηση των προγραμμάτων των πρωταθλημάτων, τα οποία έτσι θα ολοκληρωθούν νωρίτερα.